Valakinek hogy lehet ekkora önbizalma?
Tengerparti nyaralás alkalmával arra lettem figyelmes, hogy egy korombeli lány (huszonéves) simán monokinizett. De nemcsak napozáshoz, hanem a vízbe is így ment be, sétált a parton. Láttam, hogy azért elég rendesen megnézték még az idősebb férfiak is. Ezzel szemben én szintén lányként még egy FÜRDŐSHORTOT is felvettem a fürdőbugyimra, hogy ne látszódjon, hogy gyűrődik a hasam, amikor leülök.
Valakinek honnan van ennyi önbizalma, mint ennek a lánynak?
Miért kell ehhez különösebb önbizalom? Csak egyszerüen természetesen tud viselkedni és nem prüd.
Azt meg végképp nem értem, mi a különbség, hogy a parton vagy a vízben van van melltartó nélkül.
Itt egyedül a TE önbizalmaddal van gond - mármit NEKED nincs ilyen, illetve testképzavarod van.
Egyszer én is monokiniztem (Mexikóban 😀), pedig nincs sok önbizalmam. Mondjuk kóstoltunk egy kis tequilát... 😁
Viszont azon felül tudok emelkedni (ismeretlenek előtt ráadásul jobban), hogy nem vagyok tökéletes, valamint tudom, hogy én mennyi figyelmet szentelek a többi strandolónak, és valószínűsítem, hogy más is kb. annyit foglalkozik velem...
"egy FÜRDŐSHORTOT is felvettem a fürdőbugyimra, hogy ne látszódjon, hogy gyűrődik a hasam, amikor leülök."
EZ mutatja a testképzavarodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!