Romokban az életem. Hogy kerekedjek felul rajta?
Hazassagom romokban,
barataim nincsenek
melom epp eleg a tuleleshez.
egyre tobbet iszok es videojatekozok, hogy felejtsek.
Dohanyzasra is raszoktam. Neha csak ulok melo utan a kovon es sorrel a kezembe sajnaltatom magam.
Jelenleg meg van sajat haz,de ha elvalunk akkor tuti nem tudok osszerakni egy lakast sem. Szuloi tamogatas nincs. Maradhatok alberletbe eletem vegeig.
A 400 euróhoz add hozzá a cigit, piát mennyit tesz ki havonta. Az a tényleges különbség.
A játékidőt pedig számold át, hány órát kirándulhatnátok, programozhatnátok helyette.
Nem látod a fától az erdőt. Pszichológusnàl jártál már?
Ha a közös kassza jó volt neked, de a külön kasszára váltás után a saját fizetésedből nem tudsz kijönni, akkor a feleséged tartott el korábban. Gyerek nem volt, házimunkában sokáig nem segítettél, nem csodálom, hogy elege lett. Ezt a kapcsolatot engedd el.
De ha van egy hitel nélküli házatok, gyerek nincs, akkor váljatok el, adjátok el a házat és a pénzből menjetek külön. Nyilván szegényesebb helyre tudtok csak költözni mindketten egy ideig, de jobb lenne, mint ez az egymás mellett lézengés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!