Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Romokban az életem. Hogy...

Romokban az életem. Hogy kerekedjek felul rajta?

Figyelt kérdés

Hazassagom romokban,

barataim nincsenek

melom epp eleg a tuleleshez.

egyre tobbet iszok es videojatekozok, hogy felejtsek.

Dohanyzasra is raszoktam. Neha csak ulok melo utan a kovon es sorrel a kezembe sajnaltatom magam.

Jelenleg meg van sajat haz,de ha elvalunk akkor tuti nem tudok osszerakni egy lakast sem. Szuloi tamogatas nincs. Maradhatok alberletbe eletem vegeig.

okt. 29. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Addig boldog voltál míg közös kasszán éltetek úgy, hogy a feleséged keresett többet és minden házi- és ház körüli munkát is ő végzett?
okt. 29. 13:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Keress masik munkat és tarts szeretot
okt. 29. 13:35
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem keresek rosszul. es nincs nagy kulonbseg. 400 euro kulonbseg van a ketto kozott,ami nem sok. Neki nem volt meg masik kapcsolata. Nekem volt. Tudom,hogy mennyire meg kell becsulni a masikat akivel jo lenni. Neki fontosabb,hogy tudjon venni cuccokat mert kulon kassza van vegre.
okt. 29. 13:36
 14/15 anonim ***** válasza:

A 400 euróhoz add hozzá a cigit, piát mennyit tesz ki havonta. Az a tényleges különbség.

A játékidőt pedig számold át, hány órát kirándulhatnátok, programozhatnátok helyette.

Nem látod a fától az erdőt. Pszichológusnàl jártál már?

okt. 29. 13:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a közös kassza jó volt neked, de a külön kasszára váltás után a saját fizetésedből nem tudsz kijönni, akkor a feleséged tartott el korábban. Gyerek nem volt, házimunkában sokáig nem segítettél, nem csodálom, hogy elege lett. Ezt a kapcsolatot engedd el.

De ha van egy hitel nélküli házatok, gyerek nincs, akkor váljatok el, adjátok el a házat és a pénzből menjetek külön. Nyilván szegényesebb helyre tudtok csak költözni mindketten egy ideig, de jobb lenne, mint ez az egymás mellett lézengés.

okt. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!