Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Romokban az életem. Hogy...

Romokban az életem. Hogy kerekedjek felul rajta?

Figyelt kérdés

Hazassagom romokban,

barataim nincsenek

melom epp eleg a tuleleshez.

egyre tobbet iszok es videojatekozok, hogy felejtsek.

Dohanyzasra is raszoktam. Neha csak ulok melo utan a kovon es sorrel a kezembe sajnaltatom magam.

Jelenleg meg van sajat haz,de ha elvalunk akkor tuti nem tudok osszerakni egy lakast sem. Szuloi tamogatas nincs. Maradhatok alberletbe eletem vegeig.

okt. 29. 11:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Felteszem, te vagy a férfi...

Gondolom, nem egyik pillanatról a másikra esett össze a párkapcsolatod.

Mik voltak az előszelei, jelei?

Akkor mit tettetek annak érdekében, hogy javuljon, miért nem sikerült? Ha nem tettetek semmit, akkor miért nem?

Mi volt az utolsó csepp a pohárban?

Gyerek?

okt. 29. 11:20
 2/15 A kérdező kommentje:

Mar tobb kerdesben is felvetettem,hogy epp mi az ami nem stimmel es fokozatosan ment a lejto.

Felesegemmel is sokszor beszzeltunk. Mi az ami nem jo mi az amin valtozni kellene mindkettonknek.

De szerintem nem lehet megvaltozni,feladni teljesen azt akik vagyunk. A masik tetszesere formalni magunkat.

Amikben tudtam valtoztatni az a tobb hazimunka, mosogatas, mosas, takaritas, hazkoruli munkak,mert kifogasolva volt,hogy mindent 0 csinal.

Masik sarkalatos pont a fozes. En nem tudok fozni, de besegitek mint kukta.

Szeretem a szexet, 0 nem kivanja. Csak "cseszegetem" ha szoba hozom. Ugyhogy mar nem hozom szoba azt sem. Penzugyileg most 0 van jobb poziban,hallgatom is,hogy keressek mar masik melot en is ami jobban fizet,de nekem jo ami van. Bevontunk pszichologus segitseget is. 0 jobban van. kulon kasszan lettunk a kozosrol. Azota most orul mert tud venni "cuccokat". Hja en meg fuldoklok mert eddig a kozos kassza jo volt, de most mar nincs. Mondtam,hogy magas lorol nagyot lehet zuhanni. Ha en keresnek tobbet nem mondogatnam neki egyfolytaba. NIncs gyerek. Volt rola szo,hogy idoben kifutunk az idobol,de nem lesz belole semmi. Igazsag,hogy mar szexualisan sem tudok ugy ranezni. Egyszruen nem erdekel. A kozos ingatlant ahol elunk egyutt raktuk ossze, ha eladjuk nem tudok masik hazat venni vagy lakast. Alberletbe nem szivesen megyek amig nem kenyszerulok ra. Otthonosan be lett rendezve a haz, eladni mindent es feladni ami volt korabban kozel 15 ev utan, eleg sokkolo lenne, plusz a válás is..

Kicsit meg vagyok emiatt zuhanva.

okt. 29. 11:40
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk a pia meg cigi helyett költsd értelmes dolgokra azt a pénzt első körben...
okt. 29. 11:53
 4/15 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk külső segítség, párterápia.

Más nincs. Itt nem fogják az idegenek megmondani.

okt. 29. 12:21
 5/15 A kérdező kommentje:
:/ azert koszi,h kiirhattam magambol.
okt. 29. 12:23
 6/15 anonim ***** válasza:
És akkor, hogyan tovább? Mentek terápiára? Vagy írjad a kifogásokat.
okt. 29. 12:24
 7/15 A kérdező kommentje:
nem tudom, bontok egy sort es kitalalom..
okt. 29. 12:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ssszszsz, mondta a sör, és most sem segített.
okt. 29. 13:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Férjem minimálbéren/közmunkán. Minden nap iszik, már délben sörözik. Szexelne, de már irtózom tőle. Neki ez így jó, nekem kevés. 15 év alatt lett egy házunk, ha válnánk, mehetnénk albérletbe. Hogy tudtam ilyen rosszul választani? Még az a szerencse, hogy nincs gyerek. - valahogy így lehet ez a feleséged szemszögéből.
okt. 29. 13:04
 10/15 anonim ***** válasza:
Hat ha neked jo a szarul fizeto munkad akkor edd meg amit foztel
okt. 29. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!