20-25 évesek eddig milyen életetek van? mit értetek el ez idáig?
11
mindenki a legjobb akar lenni, de mindig van annal jobb es annal is jobb akar lenni es a jatekban tobben vannak es o akar a legjobb lenni. ilyen egotista dolog.
Pár hónapja töltöttem a 24-et.
Évvesztes is vagyok, 5 éves nyelvi előkészítős gimibe jártam, így csak idén végeztem az alapszakos diplomámmal. Illetve most szeptemberben kezdtem el a mesterképzést. Semmi bukás-csúszás nem volt.
A tanulmányi dolgokat tekintve, csak jót tudnék mondani; egyetemen többször is név szerint engem kerestek meg ösztöndíj pályázatokra is, amiket végül el is nyertem, és nagyon sokat adott nekem mind. Több tekintetben is.
Viszont párkapcsolatom sosem volt még, ilyen téren semmi tapasztalatom nincsen. Van pár barátom, de csak egy valaki van, akivel személyesen is tudunk és szoktunk is találkozni.
Munkám jelenleg csak egy heti 10en-pár órás van, ezt szeretem csinálni, csak nagyon keveset fizet, de a mester mellett többre most nem futja, mert közben felnőttképzésre is járok.
Vannak további céljaim is, azonban sokszor nem találom a helyem a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!