Honnan van az embereknek ilyen kocsikra pénzük?
Van bőven elég gazdag ember az országban.
szerinted ki húzza fel a ksh átlagát?
Felénk kb minden 5. percben egy Tesla gurul el, ésatöbbi
Sokféle verzió létezik. Néhány tipikus, általam látott eset.
Csomóan veszik hitelre, lízingre. Szélsőséges, de gyakori, hogy pl fiatalon kap egy jól fizető állást, aminek a terhére lízingre elvisz egy drága autót. Nem egy huszonéves ember keres havi másfél milliókat, és szerintem havi 5-600e Forintos lízingdíjjal prémiumautókat is lehet hajtani.
Vegyünk egy fiatal párt. Mondjuk, hogy mindketten hazaviszik a magyar átlag 450 nettót, és saját lakásban laknak szülői segítséggel, vagy hazavisznak 550 nettót, és fizetik az albérletet. A lényeg, hogy kitalálják, hogy szeretnének egy szép autót, és félretesznek rá havi 400 ezret. Az két év alatt 9,6 millió Forint, abból már azért lehet autót venni.
Vannak nagyon sikeres vállalkozók, akiknek tényleg nem különösebben probléma több tízmillió Forintot kicsengetni. Egy BMW szalonban dolgozó eladóval beszélgettem, és ő mesélte, hogy volt egy faszi, aki farmerben, pólóban beslattyogott, és kb-ban, kb szatyorból megvett egy hetes BMW-t, úgy 40 millióért.
Nem egyszer láttam olyat, hogy egy hozzá nem értő, vágyközpontú embernek egy adott pillanatban volt annyi pénze, hogy egy gyanúsan olcsó német prémiumautót megvegyen. Ha ránézel, azt látod, hogy egy gyönyörű Audival rohangál, de egyrészt az az autó 10 éves, csak még mindig nagyon szép, másrészt annyit fizetett érte, mint egy új Vitaráért, harmadrészt meg ha tudta volna, miért olcsó, meg sem vette volna.
15
Azt pont nem, de 21 évesen ültem baromi drága céges autóban úgy, hogy 22 éves kolléganőm vezetett.
Ha valami boomer meglátott, biztos megfejtette, hogy apuci pénzén van, miközben konkrétan a céges ügyeket intéztük...
És természetesen ezzel nem azt mondom, hogy a drága kocsik jelentős rész nincs magántulajdonban. Hogyne lenne? Egy jelentős részük meg céges autó.
De 1-2 még valahol érthető is lenne.
De pl vidéken diszkok főutak parkolója tele van, ezekkel a ledes vagy UV fényekkel cirkáló sportkocsikkal az utcákon is, (alja vagy a felnik világítanak)hát ugy néz ki az egész mintha Miamiban lennék vagy hol.
Pl itt 0:42 től egy ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!