Honnan van az embereknek ilyen kocsikra pénzük?
Nem mindenki keres annyit, amennyit te. Van, aki hitelre vesz autót, van, akinek csak van ennyije és kész. Vagy van, aki összespórolta, esetleg örökölt.
Egyébként elég gyenge kérdés az irigységed elfedésére. Miért nem veszel hitelre autót? És akkor neked is lehetne 5-10 milliós kocsid, ha ez az álmod.
"Csak a csapból is az folyik , hogy az embereknek nincs pénzük" És még te hiszel ezeknek a híreknek? Az embereknek van pénzük, csak mivel ez magánügy, és a magyar emberek világhíresek a panaszkodásukról, hogy nekik soha nem elég semmi, így ezzel palástolják azt, hogy van pénzük.
Nagyon sok a céges is. De igen, hitelre vesznek sokan autót.
Mondjuk én ezt nem értem, lehet én vagyok rosszul összerakva, de az autó pont az amit nem vennék soha hitelre. Bármikor totálkárra törhet egy hülye és nincs az a biztosító, amelyik annyit fizetne, amennyi fedezné a hitelt, aztán ott maradsz autó nélkül a hiteleddel. De ha nem történik semmi akkor is csak veszti az értékét, rohadtul sz.r befektetés.
De az emberek nem általában nem gondolkodnak, szeretnek villogni, és az autó pont olyan, amivel lehet... Aztán hóvégén meg otthon lehet száraz kenyeret esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!