Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan van az embereknek...

Honnan van az embereknek ilyen kocsikra pénzük?

Figyelt kérdés
29 éves vagyok, megyekszékhelyen élek és nem keresek rosszul , de nem is túl jól. Nézem az utcán a kocsikat.. kivétel nélkül újnak kinéző kocsik, ami nem újabb ,hanem picit régebbi , az is 1-2 milliónál kezdődik. Az újabbak ,meg Hyundai terepjarok, Kia-ak .. , Toyotak, Bmw-ek.. azok meg 5-10 millio alsóhangon. Miből tudják az emberek ezt megvenni? Vagy ez mind hitel?
okt. 25. 16:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
85%
Hitel, biznisz, örökség.
okt. 25. 16:10
 2/32 Katona Dius ***** válasza:
81%
A nagyrészük hitel szerintem. Én is ismerek olyanokat, akik ilyesmikkel járnak, ők hitelből vették.
okt. 25. 16:13
 3/32 anonim ***** válasza:
20%

Nem mindenki keres annyit, amennyit te. Van, aki hitelre vesz autót, van, akinek csak van ennyije és kész. Vagy van, aki összespórolta, esetleg örökölt.

Egyébként elég gyenge kérdés az irigységed elfedésére. Miért nem veszel hitelre autót? És akkor neked is lehetne 5-10 milliós kocsid, ha ez az álmod.

okt. 25. 16:14
 4/32 anonim ***** válasza:
24%
Politizálnak helyezkednek valamelyik külföldi góré fizeti zsebből a hűségért(bocs munkájukért), mikor melyik oldal.
okt. 25. 16:18
 5/32 A kérdező kommentje:
3as abszolut nem vagyok irigy… nem azért írtam. Csak a csapból is az folyik , hogy az embereknek nincs pénzük , ehhez képest az utakon mást látni.. lehet, hogy hitel igen, viszont ennyi hitelt felvenni nem tartom túl felelõs dolognak.
okt. 25. 16:19
 6/32 anonim ***** válasza:
22%
A 78, 76, 73%-as leszavazók is irigykednek a drágább autótulajdonosokra? Miért is? Ja, mert nekik van, a leszavazóknak, tehát nektek, meg nincs. Nektek is lehetne, de hát.. azért áldozni kéne.
okt. 25. 16:20
 7/32 A kérdező kommentje:
4es.. na de az utakon levok kocsik 80%anak??
okt. 25. 16:20
 8/32 anonim ***** válasza:
81%

"Csak a csapból is az folyik , hogy az embereknek nincs pénzük" És még te hiszel ezeknek a híreknek? Az embereknek van pénzük, csak mivel ez magánügy, és a magyar emberek világhíresek a panaszkodásukról, hogy nekik soha nem elég semmi, így ezzel palástolják azt, hogy van pénzük.

okt. 25. 16:21
 9/32 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sok a céges is. De igen, hitelre vesznek sokan autót.

Mondjuk én ezt nem értem, lehet én vagyok rosszul összerakva, de az autó pont az amit nem vennék soha hitelre. Bármikor totálkárra törhet egy hülye és nincs az a biztosító, amelyik annyit fizetne, amennyi fedezné a hitelt, aztán ott maradsz autó nélkül a hiteleddel. De ha nem történik semmi akkor is csak veszti az értékét, rohadtul sz.r befektetés.

De az emberek nem általában nem gondolkodnak, szeretnek villogni, és az autó pont olyan, amivel lehet... Aztán hóvégén meg otthon lehet száraz kenyeret esznek.

okt. 25. 16:22
 10/32 anonim ***** válasza:
84%
Lízing.
okt. 25. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!