Aki ezen az oldalon ismert meg valakit mióta tart a barátság?
Figyelt kérdés
Nemeteket is írjátok.
Nálunk 5 éve:) Férfi-Nő
okt. 25. 14:53
1/7 A kérdező kommentje:
Sztorit is leírhatjátok.😀
okt. 25. 14:55
2/7 anonim válasza:
Azért jó lenne tisztázni, definiálni, mit is nevezünk barátságnak, mert félek, összemosódik a kérdésben a haversággal és egyéb hasonló töltetű kapcsolati formákkal.
3/7 A kérdező kommentje:
Akivel tartod a kapcsolatot.
okt. 25. 15:58
4/7 anonim válasza:
Az akkor nem barátság....
Még jó, hogy rákérdeztem...
Ilyen kapcsolata egy embernek van vagy 100... Innen lehet akár 5-10. Kinek-kinek mennyi (persze nyilván inkább azok körében, akik min 4esek)
5/7 anonim válasza:
Van egy fiatalember, akit itt ismertem meg és 2 éven át tanítottam, hogy meg legyen a 8 általánosa. Sikerült. Remélem tanulni fog tovább, hogy normális élete lehessen.
6/7 anonim válasza:
Barátság nem jött össze sajnos. Se itt, se máshol. De párommal.már 10 éve együtt vagyunk innen.
7/7 anonim válasza:
Nekem még nem jött össze semmilyen barátság, de jó olvasni, hogy egyesek az igaz szerelmet is itt találták meg. Sok boldogságot mindenkinek!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!