Nektek alakult már ki itt ezen az oldalon jó barátság, levelező társ?
W O W
Kösz a válszokattt köhetnek még
Megismertem két lányt innen, ebből mindkettővel randiztam. Ez még régen volt (2012-13ban.)
Végül úgy döntöttem bizonyos okok miatt,hogy mindkettővel barát szeretnék csak lenni. Egyébként nem egyszerre ismerkedtem meg velük ha bárki elítélne most emiatt :D
Az egyik lánnyal két-három évig tartottuk a kapcsolatot, nagyon megismertük egymás ízlését, gondolkodásmódját kevésbé mert elég fiatal voltam aztán ehhez még nem értettem.
A másik később volt, ott már a lány gondolatait is mélyebben megismertem. Szimpi volt de én depressziós voltam aztán szerettem eltaszítani az embereket magamtól. Ez egy nagyon régi dolog már szerencsére nem csinálom de volt hogy hetekig nem mentem fel közösségi oldalra senkivel se beszéltem csak bezárkóztam a szobámba és filmeztem. Ezt már azóta megváltoztattam, és azóta is bánom hogy ilyen voltam :D
Ennyi a két story. Levelezőtársak voltak még utána, de már jó két éve nem ismerkedtem meg innen senkivel. Amúgy vannak nagyon értelmes normális emberek az általános felfogással ellentétben :p
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!