Menstruációs cikis munkahelyi esetek?
Figyelt kérdés
Illetve lenne még egy kérdésem. Felvettek egy 5 fős férfi csapatba. Műszaki osztály, egy légtérben vagyunk és ha megvan cserélnem kell viszonylag sokszor. Nincs elválasztófal, mindenki átlát egymáshoz. Kissé félve fogom megoldani a cserét. Táskával óránként kimenni?
Mindenhogy gáz, hogy ne vegyék észre.
Ti hogy szoktátok ezeket?
okt. 25. 09:43
1/14 47. válasza:
Mi felnőttek vagyunk és felnőttek között dolgozunk.
2/14 anonim válasza:
Ha óránként mész a mosdóra akkor óránként mész ki. Senkit sem fog igazából érdekelni, ne érezd cikinek
3/14 anonim válasza:
Óránként amúgy is ki kell menni illetve eltávolodni a géptől, mert különben le fog rohadni a lábatok a műszaki osztályon. Nekem az a javaslatom hogy minden nap menj ki kb óránként, akkor is ha nem menstruálsz, akkor már a menstruáció fel se tűnik.
4/14 A kérdező kommentje:
3: Sajnos szerintem kirúgnának. Ez lenne a normális, de 2 éve dolgozom irodában, ezalatt 3 helyen voltam. Még a főnök sem nagyon állt fel...Nem tudom hogy bírják de nem jellemző.
okt. 25. 10:20
5/14 anonim válasza:
Ha egy munkahelyről kirúgnak azért mert mosdóba mész, akkor azért a helyért nem kár.
Amúgy nálunk pl nem szokás odamenni és kiguvadt szemekkel bámulni hogy pl a másik mit vesz ki a táskából, úgyhogy aki betétet/tampont akar az előtúrja a táskából, zsebre vágja és kimegy. Ha meg valaki észreveszi, akkor ez van, a felnőtt nők elég nagy része menstruál (vagy legalábbis van havi vérzése), semmi gáz nincs ebben.
6/14 A kérdező kommentje:
Nem mósdóba. Ha óránként felallsz szünetre. Ilyet még sehol sem tapasztaltam. Nem is cigizek és ácsorognék tuti kinéznének.
okt. 25. 10:31
7/14 anonim válasza:
Óránként felállni a számítógéptől meg nem lehetőség, hanem muszáj is (ez nem jelent persze feltétlenül szünetet a munkavégzésben, de a monitorbámulásban szünetet kell tartani óránként).
8/14 anonim válasza:
Ha ennyire cikinek érzed táskástul kimenni, ami megjegyzem utoljára középiskolában értelmezhető, akkor tegyél reggel a zsebedbe 3-4 betétet, és akkor úgy tehetsz, mintha csak pisilni mennél tényleg.
9/14 anonim válasza:
A drogériákban elég diszkrét betét és tampon tartókat lehet kapni. Nyilván így is látják, hogy van valami a kezedben. Nem gondolom, hogy problémát csinálnának ebből, felnőtt emberek.
10/14 anonim válasza:
4 Ez van ja. Irodában ész nem feltétel, hozzáértés nem feltétel, egy feltétel van, tudjon a "dolgozó" egy helyben rohadni egész nap. Ezért tart itt ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!