Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy bántak velem, mint valami...

Úgy bántak velem, mint valami kutyával Hollandiában nettó 1600 euros bér miatt, ráadásul adóssággal a nyakamba tértem vissza Magyarországra. Kinek tudnám ezt jelenteni?

Figyelt kérdés

okt. 24. 13:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pedig a hollandok befogadóak
okt. 24. 20:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb téged utálnak, nekem például nagyon jó tapasztalataim vannak velük. Rengeteg múlik azon, hogy te hogyan viszonyulsz hozzájuk.
okt. 25. 00:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 Hollandiában úgy tudom sok helyen csak electron típusú bankkártyát fogadnak el, a sima dombornyomottat amit mi, meg mások is használunk azokat nem. Magyarokon kívül is sok embernek gondja van ezzel Hollandiában, azt olvastam. Lehet a te eseted is ezért volt, hogy nem tudtál kártyával fizetni.
okt. 27. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 A legtöbb helyen pont a kártyás fizetést preferálják, szóval amióta kiköltöztem, 4 éve, készpénzem sincs már. A mastercardot valóban nem fogadják el sok helyen, mert itt a maestro a jellemző.

Én nem tapasztaltam xenofóbiát soha személy szerint. A legrosszabb dolog, ami megszokott történni velem az az, hogy amikor megtudják, hogy magyar vagyok, akkor bemondják hangosan, hogy "OH VIKTOR ORBÁN!", de ezen kívül nem fűznek hozzá semmit. Néha kicsit abszurdak ezek a szituációk.

okt. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!