Úgy bántak velem, mint valami kutyával Hollandiában nettó 1600 euros bér miatt, ráadásul adóssággal a nyakamba tértem vissza Magyarországra. Kinek tudnám ezt jelenteni?
Figyelt kérdés
okt. 24. 13:50
1/14 Pumber89 válasza:
Itthon kinek tudod jelenteni, hogy szar volt kint? A lőtéri kutyát sem fogja érdekelni.
3/14 anonim válasza:
10000x leirtuk mar hogy nem éri meg közvetítővel külföldre minimálbérért kimenni.
Olyan opcio nem volt hogy magadbak keresel melot es albérletet? Hidd el, 10x jobb életed lett volna.
4/14 anonim válasza:
A testi és akár a lelki bántalmazás is mindkét országban bűncselekmény. Érdekelni pedig nagyon is érdekelheti a lehetséges jövőbeli áldozatokat. A részletek viszont nagyon is számítanak, hogy mit lehet kihozni belőle. Ügyvéddel, joghoz értő szakemberrel érdemes beszélni.
5/14 anonim válasza:
1600 euróért nem is értem hogy képes valaki külföldre kimenni.
Tudod ki mennek ki ennyiért?
Az indiaiak, ahol náluk 3x olcsóbb a megélhetés, mint nálunk, és évente egyszer mennek haza.
A közvetítő is a munkádból él, neki az a célja, hogy minél olcsóbban találjon neked, szállást, tehát bezsúfolva x emberrel, rossz állapotú lakásba.
6/14 anonim válasza:
Nem tudom mit csodálkozol. Ott gyűlölik a magyart, semmibe nem nézik. Ha ráadásul közvetítőn keresztül mentél akkor azok meg szinte minden esetben átvernek. Mindenki tudja. De alapból minek megy valaki olyan országba ahol nem tekintik a magyart embernek? Van kint ismerősöm és valahogy bekamuzta hogy ő spanyol állítólag.
7/14 A kérdező kommentje:
De miért utálnak minket?
okt. 24. 16:58
8/14 anonim válasza:
Nem tudom, lehet tesók kimentek és ki adták magukat magyarnak. Fogalmam sincs, de ott nagyon gyűlölik a magyart. Nem szabad oda menni dolgozni. Német vagy Ausztria is sokkal jobb.
9/14 anonim válasza:
Állítólag ha mint turista mész akkor is gyűlölnek. Volt olyan magyar turista akibe bele is kötöttek. Ennek tudatában nem normális aki ott akar élni és dolgozni.
10/14 anonim válasza:
Engem pl. sehol nem engedtek bankkártyával fizetni, mikor észrevették, hogy nem vagyok odavalósi, csak kp-val tudtam mindenhol. Először erősködtem, hogy na de mégis kapcsolják már be azt a kártyaolvasót, mert azt hazudták, hogy nem működik, aztán meg valszeg csináltak a készülékkel valamit, hogy ne fogadta el a kártyát. 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!