Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy bántak velem, mint valami...

Úgy bántak velem, mint valami kutyával Hollandiában nettó 1600 euros bér miatt, ráadásul adóssággal a nyakamba tértem vissza Magyarországra. Kinek tudnám ezt jelenteni?

Figyelt kérdés

okt. 24. 13:50
1 2
 1/14 Pumber89 ***** válasza:
100%
Itthon kinek tudod jelenteni, hogy szar volt kint? A lőtéri kutyát sem fogja érdekelni.
okt. 24. 13:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Sóhivatalban...
okt. 24. 14:11
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

10000x leirtuk mar hogy nem éri meg közvetítővel külföldre minimálbérért kimenni.

Olyan opcio nem volt hogy magadbak keresel melot es albérletet? Hidd el, 10x jobb életed lett volna.

okt. 24. 14:16
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
A testi és akár a lelki bántalmazás is mindkét országban bűncselekmény. Érdekelni pedig nagyon is érdekelheti a lehetséges jövőbeli áldozatokat. A részletek viszont nagyon is számítanak, hogy mit lehet kihozni belőle. Ügyvéddel, joghoz értő szakemberrel érdemes beszélni.
okt. 24. 14:50
 5/14 anonim ***** válasza:
62%

1600 euróért nem is értem hogy képes valaki külföldre kimenni.

Tudod ki mennek ki ennyiért?

Az indiaiak, ahol náluk 3x olcsóbb a megélhetés, mint nálunk, és évente egyszer mennek haza.

A közvetítő is a munkádból él, neki az a célja, hogy minél olcsóbban találjon neked, szállást, tehát bezsúfolva x emberrel, rossz állapotú lakásba.

okt. 24. 15:06
 6/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom mit csodálkozol. Ott gyűlölik a magyart, semmibe nem nézik. Ha ráadásul közvetítőn keresztül mentél akkor azok meg szinte minden esetben átvernek. Mindenki tudja. De alapból minek megy valaki olyan országba ahol nem tekintik a magyart embernek? Van kint ismerősöm és valahogy bekamuzta hogy ő spanyol állítólag.
okt. 24. 16:30
 7/14 A kérdező kommentje:
De miért utálnak minket?
okt. 24. 16:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet tesók kimentek és ki adták magukat magyarnak. Fogalmam sincs, de ott nagyon gyűlölik a magyart. Nem szabad oda menni dolgozni. Német vagy Ausztria is sokkal jobb.
okt. 24. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Állítólag ha mint turista mész akkor is gyűlölnek. Volt olyan magyar turista akibe bele is kötöttek. Ennek tudatában nem normális aki ott akar élni és dolgozni.
okt. 24. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem pl. sehol nem engedtek bankkártyával fizetni, mikor észrevették, hogy nem vagyok odavalósi, csak kp-val tudtam mindenhol. Először erősködtem, hogy na de mégis kapcsolják már be azt a kártyaolvasót, mert azt hazudták, hogy nem működik, aztán meg valszeg csináltak a készülékkel valamit, hogy ne fogadta el a kártyát. 😒
okt. 24. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!