Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a rossszabb...

Szerintetek melyik a rossszabb a dohányzás vagy az energiaital fogyasztás?

Figyelt kérdés
okt. 21. 10:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
mind a kettő
okt. 21. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is mindkettő, de a dohányzás abból a szempontból még rosszabb, hogy azzal másnak is ártasz vele passzív dohányzás címén és még büdös is, meg minden (ruha, függöny stb) beszívja a cigiszagot.
okt. 21. 10:28
 3/23 anonim ***** válasza:
89%

A energia ital gyorsabban szétkapja a fogaidat, lassabb ütemben szívet a koffeninnel, meg ugye a cukrok.

Ha mondjuk érzékeny vagy, akkor puff szívroham aztán kampó, ez a leggyorsabb módja.

A cigi alattomos, szép lassan lesznek problémák. Viszont komolyak, és leállni nagyon nehéz. Sokakat nem öl meg, csak megnyomorít.

okt. 21. 10:29
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Dohányzás, sokkal!
okt. 21. 10:29
 5/23 anonim ***** válasza:
41%

A cigit rendszeresebben fogyasztják az emberek.

Van aki energiaitalt csak heti 1x iszik, az kevésbé károsabb.

okt. 21. 10:31
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Mind a kettő egyformán káros és rossz az egészségre.
okt. 21. 10:32
 7/23 A kérdező kommentje:
Szerencsère nem szoktam cigizni még csak ki se probáltam az energiaitalt szeretem
okt. 21. 10:33
 8/23 Psycho ***** válasza:
89%

Attól függ, hogy melyikből mennyit fogyasztunk?

Napi 3 doboz cigi egészségtelenebb, mint napi 1db energiaital.

De mondjuk napi 3-4 energiaital meg károsabb, mintha valaki naponta elszívna 2-3 szál cigit.

okt. 21. 10:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Ez igaz
okt. 21. 10:46
 10/23 anonim ***** válasza:
57%

5, Haha, nem feltétlen. Aki éjszakás melót csinál, tanul, az pl sokkal durbábban tolja az energia italt mint a cigit.

Itt nagyon sokan azt hiszik az energia ital kávé vagy tea, de nem. Jóval károsabb, és rá lehet függeni erre is, meg 25-30évesen belehalni.

okt. 21. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!