Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tiis kb hasonlóan vagytok,...

Tiis kb hasonlóan vagytok, amikor látjátok, hogy nem ti nyertek a lottón?

Figyelt kérdés
Elvitték az 5-öst, izgatottan néztem, hátha én vagyok, hogy ez az életnek csúfolt mókuskerékben rohadós pokol szebb legyen, de sajnos nem, valaki másnak lett az élete csodás. Ilyenkor hetente megiszok este néhány felest és megpróbálok nem gondolni hogy napokon belül a pokol újraindul.
okt. 19. 23:06
1 2
 1/16 Psycho ***** válasza:
28%

Nem, én nem vagyok így vele. Eleve igencsak biztos voltam benne, hogy nem én fogom nyerni. Az meg már nagy baj lenne, ha az ötöslottó főnyereménytől várnám a mókuskerékből való kitörés lehetőségét. Egyfelől számomra nem olyan rossz ez a mókuskerék (fárasztó, de szívesen csinálom), másfelől meg van sok jó dolog is az életben, csak észre kell venni.

Egy kis csalódottság persze van bennem, de mivel eleve erre számítottam, nem lomboz le.

okt. 19. 23:14
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
A lottó a szegények adója. Jól jegyezd meg, és lásd benne a logikát...
okt. 19. 23:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ennek a meg nem vett lottojegynek is befektettem az árát, igy már termeli nekem a pénzt a többi mellett. Ezt csinalja egy nem szerencsejatek fuggo ember.
okt. 20. 01:06
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Még nem néztem meg a szelvényem, lehet, hogy az enyém! 😁🍀
okt. 20. 05:09
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Nyugi gyerekek, én nyertem meg. És lássatok csodát, már nem is vagyok incel :D
okt. 20. 06:34
 6/16 Szolovjov ***** válasza:
100%
Arra gondolok, hogy megint nem jó helyre került a pénz, azaz hozzám. Igaz, el is felejtettem szelvényt venni. Most megint várhatok míg 2 milliárd fölé megy a pénz, mert aprópénzért nem játszok.
okt. 20. 07:49
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Nekem bőven elég az a napi 50-80e Ft amit a vállalkozásom termel
okt. 20. 08:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk nem lottózom, de lehetne valami rendszerhiba, hogy csak úgy random kidobja a nevemet villogva, meg a számlaszámomat, hogy ide kell utalni.
okt. 20. 09:26
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az alkoholizmusnak mi köze a lottóötöshöz?

Le kellene jönni a piáról, kezdeni valamit az életeddel

okt. 20. 09:26
 10/16 anonim ***** válasza:
29%

egy átlagos embernek nem lesz az élete "csodás" egyik napról, a másikra, mert nyer a semmiből hatmilliárd forintot.

annak, aki havonta 200-300ezer forintból él, ez maximum egy olyan teher, amibe hónapok alatt belerokkan.

nem érti, nem érzi, nem tudja kezelni ezt a fajta pénzmennyiséget, és egy pillanat alatt értelmét veszíti minden olyan dolog, amiért addig legalább megküzdött.

körülbelül amolyan 1000-200 millió forint lehet az, a határ, amit egy átlagos életet élő, viszonylag kispénzű ember még kezelni tud, aminek örülni tud.

semmi értelme nincs suzukiból átszállni bentleybe, és a csepeli lakótelepről átköltözni egy 3 szintes, budai luxusvillába. mérhetetlen szorongás, és bűntudat jön ezzel a fajta váltással, aminek a vége általában alkoholizmus, depresszió, rosszabb esetben öngyilkosság.

ne lottóötöst akarj nyerni, hanem pár tízmilliót. annak legalább tudsz örülni is.

okt. 20. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!