Tiis kb hasonlóan vagytok, amikor látjátok, hogy nem ti nyertek a lottón?
Nem, én nem vagyok így vele. Eleve igencsak biztos voltam benne, hogy nem én fogom nyerni. Az meg már nagy baj lenne, ha az ötöslottó főnyereménytől várnám a mókuskerékből való kitörés lehetőségét. Egyfelől számomra nem olyan rossz ez a mókuskerék (fárasztó, de szívesen csinálom), másfelől meg van sok jó dolog is az életben, csak észre kell venni.
Egy kis csalódottság persze van bennem, de mivel eleve erre számítottam, nem lomboz le.
Az alkoholizmusnak mi köze a lottóötöshöz?
Le kellene jönni a piáról, kezdeni valamit az életeddel
egy átlagos embernek nem lesz az élete "csodás" egyik napról, a másikra, mert nyer a semmiből hatmilliárd forintot.
annak, aki havonta 200-300ezer forintból él, ez maximum egy olyan teher, amibe hónapok alatt belerokkan.
nem érti, nem érzi, nem tudja kezelni ezt a fajta pénzmennyiséget, és egy pillanat alatt értelmét veszíti minden olyan dolog, amiért addig legalább megküzdött.
körülbelül amolyan 1000-200 millió forint lehet az, a határ, amit egy átlagos életet élő, viszonylag kispénzű ember még kezelni tud, aminek örülni tud.
semmi értelme nincs suzukiból átszállni bentleybe, és a csepeli lakótelepről átköltözni egy 3 szintes, budai luxusvillába. mérhetetlen szorongás, és bűntudat jön ezzel a fajta váltással, aminek a vége általában alkoholizmus, depresszió, rosszabb esetben öngyilkosság.
ne lottóötöst akarj nyerni, hanem pár tízmilliót. annak legalább tudsz örülni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!