Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkó vagyok? Tel...

Szerintetek bunkó vagyok? Teljes sztori lent.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm fodrász szeretne lenni és megkért,hogy gyakorolhatna-e rajtam. Kicsit erőszakosan is tolta ezt felém….

Mivel elég lelkis vagyok,nagyon nehezen ,de nemet mondtam neki.

Javasoltam,hogy gyakorolja a hajvágást és a frizurakészítést különböző anyagokon, mielőtt élő modelleken dolgozna.

Pl: Lószőr(Ez a leggyakoribb anyag, mert hasonló textúrájú, mint az emberi haj) vagy szintetikus hajon,hajparókákon (gondolom ,ahol csinálná ezt a szakmát ,ott is ilyeneken gyakorolnak először)

Erre megsértődött,hogy nem bízom benne….

Nem szeretném megbántani ,de félek ,hogy elcseszi a hajamat

Tudni kell ,hogy fenékig érő hosszú hajam van

Mégis hogyan tudnám megértetni vele,hogy ez nem így működik?

okt. 19. 15:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Úgy látszik, a kérdező ismerőse is itt van az oldalon 😂 Tuti ő q 61%-os, aki lepontozott mindenkit 😂
okt. 20. 07:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Seggig érő hajam van, 12 éves korom óta nem nyúlt hozzá fodrász (miután egy csúnyán elb.szta, azóta nem bízok senkiben), se senki, nincs az az Isten, hogy bárki belenyúljon. Én vágok le a végéből minden évben. SENKI nem nyúlhat hozzá. Szerintem ez egy érthető határ, ha bárki át próbálná lépni, nem én gondolkoznék azon, hogy hogy állítsam vissza a kapcsolatot, hanem az illető gondolkodhatna el, hogy hogy érje el, hogy szóba álljak vele még egyszer az életben.

Nem voltál bunkó. Az a TE hajad. Te döntöd el, hogy mit csinálsz vele, mit engedsz meg, meg mit nem.

okt. 20. 16:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem írta a kérdező, hogy mit akarna gyakorolni rajta. Lehet nem is vágást. Persze eszesek vagytok itt mind. Lehet fonást akart volna vagy kontyot. Bár az olyan hosszíból iszonyat nehéz kezdőnek. Bármit is akrna a gyakorló, nem.megfontolt. Túlsádágosan nagy falat akkora hajon gyakorolni akár egy száritást is kezdőnek.
okt. 23. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!