Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek bunkó vagyok? Tel...

Szerintetek bunkó vagyok? Teljes sztori lent.

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm fodrász szeretne lenni és megkért,hogy gyakorolhatna-e rajtam. Kicsit erőszakosan is tolta ezt felém….

Mivel elég lelkis vagyok,nagyon nehezen ,de nemet mondtam neki.

Javasoltam,hogy gyakorolja a hajvágást és a frizurakészítést különböző anyagokon, mielőtt élő modelleken dolgozna.

Pl: Lószőr(Ez a leggyakoribb anyag, mert hasonló textúrájú, mint az emberi haj) vagy szintetikus hajon,hajparókákon (gondolom ,ahol csinálná ezt a szakmát ,ott is ilyeneken gyakorolnak először)

Erre megsértődött,hogy nem bízom benne….

Nem szeretném megbántani ,de félek ,hogy elcseszi a hajamat

Tudni kell ,hogy fenékig érő hosszú hajam van

Mégis hogyan tudnám megértetni vele,hogy ez nem így működik?

okt. 19. 15:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Az onzo piocaktol meg kell szabadulni.
okt. 19. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Mond neki hogy te meg sebésznek szeretnél tanulni, megengedi-e hogy felvágd. Ha nemet mond, sértődj meg látványosan, hogy nem bízik benned :-D
okt. 19. 15:25
 3/13 Katona Dius ***** válasza:
73%

Amúgy lehet vennip próbababát hajjal, fodrásztanoncok szoktak ezen gyakorolni. Egyik barátnőm is fordrásztanoncként, mikor tanult, ezeken gyakorolt. Persze nincs ingyen, mint egy barátnő feje, de legalább ha ezt elcseszi, nem tol ki senkivel.

[link]

Amúgy nem is horribilis áron árulják, ez csak az első oldal, amit kiadott a kereső.

okt. 19. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Fenékig érő hajad van?

Nyugtass meg hogy nő vagy🤣🤣🤣

okt. 19. 16:03
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen 4-es,lány vagyok 🥰

okt. 19. 16:20
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: megnyugodtam🤣🤣🤣

4 vagyok

okt. 19. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagy bunkó ember, hanem jogodban áll nemet mondani, egyébként egy nő legszebb ékszere a haja, és nagyon hosszú idő amíg megnő, illetve sokat kell ápolni. Te ilyen vagy, szereted a hosszú hajat és kész. A gyakorlást azt parókákon meg ilyesmiken kell gyakorolni, nem élő emberen. Majd ha megtanulta a szakmát esetleg. De úgy, hogy te is akarod. Amúgy, attól hogy valaki fodrász, simán elronthatja a hajat. Ha megsértődik hát akkor sértődjön csak meg, ez nem bizalom kérdése, hanem ügyesség és hozzáértés kérdése. És ha elrontja?? Egy bocsi nem lenne elég. Helyrehozni meg nagyon sok pénz a mit más elszúrt.
okt. 19. 18:37
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Jól értem, hogy még el sem kezdte a fodrász képzést, csak az szeretne lenni? Akkor mit akar gyakorolni? Jól tetted, hogy nem engedted, főleg, ha vágni akarna. Iratkozzon be suliba, ott majd babafejen megtanulja, amit kell, modellen akkor is eleinte hajat mosni, meg formázni fog gyakorolni, szakoktató felügyelete mellett.
okt. 19. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Pacsi, nem vagy bunkó:).
okt. 19. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelmű, hogy túl nagy kockázat lenne neked, ezt őneki is tudnia kellene.
okt. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!