Kapcsolatba ez belefér?
Számomra semmi probléma nincs ezzel.
A párommal mindketten szeretünk utazni, és általában együtt is megyünk, de mindkettőnkkel előfordul, hogy a családunkkal, a barátainkkal vagy egyedül megyünk. Amíg nem vesz el a közös időtökből, addig nincs baj ezzel.
25/N
Megbízunk annyira egymásban, hogy nem okoz gondot.
Ha meg mégis, az a kapcsolat annyit is ér...
Fura amit itt látok válaszok (mint érdekes módon mindig…)
Nálam nem fér bele. Sőt egyik barátnőmnél sem fért bele ez.
Családdal még ok.. de egyedül külön..
Mint mindenki tudja ilyenkor vannak a megcsalósdik, bízhatsz a másikban de te is tudod nagyon jól miért akar egyedül/ barátokkal menni. Vegyél példát a fiatal kori bulizós/haveros korszakból (aki ezt tagadja, hogy nem azért az kajakra egy bot..)
Menj el egyedül de ne csodálkozz azon, hogy mire visszaérsz a párod kicuccol. Akiket tudok hogy ez belefért az mind nyitott kapcsolatban volt mert ők is tudták mi a vége az ilyen kirándulásoknak úgyis…
Nálunk belefér. Én dolgozom+levelezőn egyetemre járok, de pár havonta egyszer elmegyek 2-3 napra külföldre. Párom nappalin tanul egyetemen, tele van katalógussal, sok pénze sincs, így ő nem jön. Nyáron szokott jönni általában, mert akkor több az ideje.
Bulizni is elmegyünk egymás nélkül, mert ő kolis, és minden héten van kolis bulija, én meg másik egyetemre járok, és 2 hetente kb én is elmegyek az egyetemi diszkóba szaktársakkal, ami mindig keddenként van.
Megbízunk egymásban.
De szaktársaméknál még a külön buli sem fér bele, pedig 4 éve együtt vannak.
8~ A valóságban ez a válasz a nagyon problémás és nem kéne alaptalanul ilyeneket terjeszteni ismeretlenül!
2 éjszakákkal rendszeresen utazok párom nélkül vagy baráttal, más esetben párommal is megyek. Nem nyitott kapcsolat és semmiféle megcsalás nem volt. Alaptalan terjesztések helyett ki kéne nyitni a világképet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!