Ez belefér egy kapcsolatba?
Figyelt kérdés
A barátom napi szinten beszél egy lánnyal a volt munkahelyéről(már jó pár hónapja nem kollegák). A lánynak is van egyébként párja. Igazából amikor velem van ritkán ír neki, de amikor nem vagyunk együtt végigchatelik a napot.
Nem szoktak találkozni, meg voltak már közös programok a nővel.
Egy két telefonos bepillantással úgy láttam, hogy semmi pikánsról nem beszélnek, főleg nem flörtölnek. De azért mégis fura, mert a barátom nem az a bratyizós- pláne nem csajokkal.
Szerintetek van okom aggódni vagy engedjem el?
júl. 26. 19:07
2/7 anonim válasza:
Örök szabály: ha nem velem beszélget, azért, mert mással jobban érzi magát.
4/7 anonim válasza:
En a baratommal ,amikor nem talalkozunk,cserelunk es sose flortolunk pedig oda meg vissza vagyunk egymas testeert is. Sajnos en vsgxok az egyetlen sz eleteben,aki feler a szellemi szintjehez allitasa szerint... Nslatok is ez lehet az illeto lannyal.
5/7 anonim válasza:
Egy egészséges kapcsolatba belefér, igen.
6/7 anonim válasza:
Tehát a pasi neve onnantól kuss ha barátnője van. Meg a … Voltam ilyen kontrollmániás idiótával az első adandó alkalommal dobtam ki szerintem azóta sem ért földet. Aki nekem meg akarja mondani hogy kivel és mikor beszélgethetek az rövid úton csúnyán ráfázik.
7/7 anonim válasza:
"Sajnos en vsgxok az egyetlen sz eleteben,aki feler a szellemi szintjehez allitasa szerint... "
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bullshit lvl 1.000.000.000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!