Azok csinálják jól, akik bűnözésből élnek, luxusautóval járnak, a lopásból, drogból házuk is van, habzsi-dőzsiznek? Én meg vagyok a hülye, aki fél 6-kor kelek, gürizek, este érek haza?
Például sokan - mint például én - az egyik hobbijából csinált munkát. Olyasmivel foglalkozok, ami őszintén érdekel és örömmel tölt el (szóval nem "gürizésként" élem meg), illetve van egy jó munkahelyi közösség és beosztás.
Nem biztos, mert mindig ott lóg a pallos a fejük fölött, hogy vagy: A, a konkurencia "látogatja meg" egyszer, vagy; B, a yardok.
4#: Azt látom - legalábbis a környezetemben -, hogy az ilyen "hobbiból alakít valaki ki munkát", vagy "A hobbim a munkám" és hasonlók alapból jó kezdéssel vágnak neki, mert van tőkéjük a kezdéshez.
Ez attól függ, hogy mivel foglalkozik, nem feltétlenül indul nagy segítséggel, egyszerűen csak könnyebben megközelíthető álma van.
4.
Kik azok a sokan? Csak magadat ismered.
Hol van a köztes út, továbbra is ezt kérdezem. Ha nem érted, akkor írd azt.
Jelenleg az országban az a két réteg van, amiket írt a kérdező.
Ide sem válaszolt senki, hogy lenne. Csak te a magad nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!