Miért van az hogy ha egy családnak leég a háza, vagy a vihar súlyosan megrongálja, akkor sok esetben gyűjtést szerveznek és kvázi adományokból helyrehozzák a házat....?
Míg ha mondjuk egy egyedülálló 30éves férfi jár ugyanígy, azt kb senki le sem sz@*ja..?
Pedig ha mondjuk egy családban van is egy 8éves gyerek, akkor is a két szülő az együttes keresetükből nagyobb eséllyel tudná rendbe rakatni a házat, mint az egyedülálló férfi a szimpla keresetéből...
A gyereknek gyűjtenek, nem a felnőtteknek. Ha a két felnőttnek nincs gyereke, akkor neki se küldenének.
Egyébként elképesztő, hogy az emberek nem kötnek lakásbiztositást. Havi néhány ezer forint, és ha a házadat tönkre teszi egy vihar, akkor a biztos helyrerakja vagy ha nagyon rongálódott épít újat. Néhány ezer forint havonta, olcsóbb mint az autóra a kötelező biztosítás. És mégsem csinálják az emberek.
Azt csak hivatalos lakóingatlanra lehet kötni, nem? Meg saját tulajdonra..? Nem mindenki engedheti meg ezeket.
#2, Inkabb az az elképesztő hogy hány ember nem kap egy vasat sem, mert a biztosító nagy ivben tojik rád.
Meg ugye a sok okosba atalakitott istálló, meg hoztaépitett kunyhóra alapbol nem tudsz biztositast kotni.
De az már egy külön történet, nehogy már arra hivatkozva ne kössön bárki biztosítást a lakására, hogy hallott egy pórul járt nagycsaládról akiket adományokból segítettek ki.
----
Érdekes, én soha senkit nem ismertem aki átalakított istállóban lakna :D
Amúgy meg írd már le ide hogy mikor és kinek nem fizetett a biztosító "egy vasat sem" ha leégett a háza. Csak terjeszted itt a ostobaságokat...
Én is olyan ingatlanban élek ami hivatalosan gazdasági épület. Mi ezen olyan vicces?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!