A cigányok miért akarnak minden reggel provokálni engem?(többi lent)
Figyelt kérdés
mindig mikor reggel megyek suliba vagy hazafele hozzám mintha le akarnának vállalni, szétterülnek az úton hogy ki kelljen kerülnöm őket. Sértő szavakat használnak, viccet csinálnak rólam majd nevetnek. És ezeket az embereket nem ismerem egyáltalán meg ők se engem csak egyszerűen a nem megszokott külsöm vonzza őket úgy érzem.okt. 14. 14:53
2/8 anonim válasza:
Verd meg őket, vagy értesíts rend-őreit
3/8 anonim válasza:
Mert alja ostoba tudatlan nyomorék állatok, nincsenek agyonverve kikergetve a férgek az országból és ezzel visszaélnek .
4/8 anonim válasza:
3#
Ne általánosíts légyszíves.
Nem minden roma egyforma.
Van magyarba is rossz,
És Romába is
Tisztelet a kivétel mindkét féltől!
5/8 anonim válasza:
3#
Még ilyet atyám
Férgek? Állatok?
Szerintem te sem lennél különb a mentalitásod ahogy Meg nyilvánul
6/8 anonim válasza:
Amelyik kötekedik, annak verd be az arcàt. Ezek a fajta aljacigànyok csak az erőszakból èrtenek. Így szocialázàlódtak. Sajnos elèg sok ilyen közűlük. Szerencsère nem mindegyik.
7/8 anonim válasza:
Ja, ajánlgatjátok itt egy egyedüli gyereknek, hogy menjen neki egy csapat cigánynak. Aztán kilyuggatva végzi az útpadkán.
8/8 anonim válasza:
Amennyiben férfi vagy én azt ajánlom kezdjél el edzeni. Én rendesen ki vagyok gyúrva, érdekes nekem nem szólnak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!