Ha este van fürdés, akkor reggel minek a mosdás?
Eszembe jutott egy régi emlék a gyerekkoromból. A szüleim a születésem után nem sokkal elváltak, apámmal nem volt szoros kapcsolatom, ritkán találkoztunk és akkor is fagyos volt a hangulat.
Ennek ellenére nyáron nála töltöttem két hetet. Az első este szokás szerint megfürödtem (már voltam akkora, hogy tudtam egyedül fürödni), másnap reggel pedig ébredés után egy kis hideg vízzel megmostam az arcom. Amikor kimentem a fürdőszobából, apám visszazavart, mert szerinte ennyi idő alatt nem lehet rendesen megmosdani. Zavarba jöttem és visszamentem a fürdőszobába, de igazából csak az időt húztam, fogalmam se volt, hogy most akkor miből kéne állnia a mosdásnak az ő elképzelése szerint, hiszen este már fürödtem, az ágyban pedig nem lettem koszos. Nem is mertem tőle megkérdezni.
Ez már nagyon régen volt, de hirtelen valahogy felszínre tört bennem ez az emlék és továbbra sem értem, mit kellett volna csinálnom. Más egy órát tölt reggel és este is a fürdőszobában? Mivel?
Este-reggel zuhanyozok, van, amikor napközben is.
N
"éjszaka nem megy 25 alá a hőmérséklet"
Itt, ahol elek, minden egyes nap 25 fok felett van az ejszakai homerseklet, januar 1-tol december 31-ig. Bizony :)
Ja igen, haromszor furdok naponta.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!