Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha törlöm magam minden közössé...

Ha törlöm magam minden közösségi platformról, akkor már nem tudnak megfigyelni?

Figyelt kérdés
okt. 13. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nokia telefon finn telefon. eu GDPR. ennyi, sziasztok.
okt. 14. 10:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Már amikor bekapcsolod a telefont, akkor felteheted megadóan a kezeidet! :DD
okt. 14. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell bekapcsolni a telefont. Az ilyen legallgatasokat megrendelheted a neten.
okt. 14. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Figyelj, a nagy testvér mindig mindent lát.. a közösségi médiát nézik meg először, telefonon is rád tudnak menni egy hülye kémprogrammal... Én borsodi vagyok, úgyhogy hozzá vagyok szokva, hogy még az idióta szomszéd is akár kukkolhat... ilyen hülye világot élünk sajnos ahol szinte magánélete sincs az embernek. Más szemszögből felfogva a dolgot viszont ha tényleg nézeget egy idióta pl.: közösségi médián keresztül, akkor biztos fontos lehetsz neki.. mert úgy van az ember "bekötve" hogy azt nézegeti, aki érdekli.
okt. 14. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Telefonod így is gyűjt rólad adatokat, illetve, ha bankkártyával fizetsz, annak a tranzakciói is nyomon követhetőek.
okt. 15. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!