Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki a rosszabb. Az akinek van...

Ki a rosszabb. Az akinek van pénze,de közben alcoholista vagy az akinek nincs de józan életű?

Figyelt kérdés
okt. 13. 19:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, kérlek menj el pszichológushoz, hogy rendbe gyere. Párom apja is alKoholista volt, de ő legalább letette a poharat, mikor a felesége rákban meghalt.

A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Gondolom, nem egy 10 éves, magatehetetlen gyerek vagy. Tehát itt az idő felnőni, és önálló életet kezdeni. Költözz el, és ne hagyd, hogy apád bármilyen módon hatással legyen rád. Az eddigi traumáidat pedig szakemberrel dolgozd fel.

(Az írásképed pedig rólad mutat egy bizonyítványt.)

okt. 13. 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az alkoholistának, mivel függő beteg és egy betegségtől, függőségtől nehéz megszabadulni. mindig ott lesz a kísértés a visszaesésre.

A józan ember meg bármikor szerezhet pénzt.

okt. 13. 19:59
 13/16 A kérdező kommentje:

13-s.

Mivel 10 éves a számítógép billentyűzete,sokszor ragadnak a gombok.

Amúgy meg elégséges tanuló voltam az általánosban vagyis sosem érdekelt a helyesírás meg a többi.

Az élethez vajmi kevés köze van az ilyeneknek.

Nincs lehetőségem elköltözni mert én vagyok a szegény ki a józan.

Valóban nem vagyok már 10 éves,hanem mindjárt 50-n de mivel testi fogyatékkal élek már 25 éve így lehetőségem nincs arra hogy munkahelyre menjek mert így nem vesznek fel,tehát pénzt sem tudok keresni amiből külön költözhetnék.

Így tehát orvosokra sincs pénzem.

Nincs egy nap bejelentett munkahelyem sem hogy leszázalékoltassam magamat.

Dolgoztam fiatalon cégeknél csak épp nem jelentettek be mint ahogy a többi munkatársamat sem.

Tehát Tb-m sincs.

Az én Apám egyszer 10 évre abbahagyta,de aztán megint rákezdet.

okt. 13. 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Az alkoholistának, mivel függő, és abból nehéz kitörni, és könnyű visszaesni.
okt. 13. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Mind a kettőn lehet változtatni.
okt. 13. 22:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján azt hittem, kb 12 éves vagy, nem egy felnőtt, közel ötven éves ember. A 12 évesek gondolkodnak ilyen kategóriában, hogy "ki a rosszabb".

Igen, rossz lehet, hogy apád alkoholista (könyörgöm, írd már rendesen, nincs olyan, hogy "alcoholista"), és rossz, hogy rá vagy utalva, de ezek szerint ő tart el, mert 25 éve történt veled valami, ami miatt megváltoztak a fizikai kepessegeid. Azért akkor bőven lett volna időd valami olyat tanulni, amivel tudnál dolgozni, és nem fizikai munka. Akkor most nem lennél rászorulva az apádra és nem befolyásolná az életed, hogy iszik.

okt. 14. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!