Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert van az hogy oreg korukra...

Miert van az hogy oreg korukra a ferfiak sokkal rosszabb allapotba vannak mint a nok?

Figyelt kérdés
júl. 28. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Ez pont fordítva igaz.
júl. 28. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Több ok is van.

1. Általánosságban elmondható, hogy a férfiak közül többen végeznek nehéz fizikai munkát, ami mondjuk 40 éven keresztül nem biztos, hogy jót tesz a testnek.

2. A férfiak között több az alkoholista. Tudom a nők között is van szép számmal alkesz.

Aki egészségesen él, nem hajtja túl magát, az legyen nő vagy férfi jobban képes tartani magát a korához képest. Láttam már 40 éves embert aki 60-nak nézett ki és fordítva.

júl. 28. 08:03
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

1. A tesztoszteron rombol. 30 évesen már kopasz vagy, azt ne is folytassam.

2. A férfiak laza, szarok bele pszichológiája szintén meghozza a gyümölcsét.

júl. 28. 08:17
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Ha megnézed a statisztikát, a férfiak javarészt 50-60 éves korukig élnek, a nők 80-90. "Öreg" korukra a férfiak 99%-ban halottak. Pontosan milyen állapotot vársz tőlük?
júl. 28. 08:19
 5/8 Szolovjov ***** válasza:
80%
A nőknek nincs felesége és anyósa.
júl. 28. 08:27
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Én 70+ F vagyok és több nyugdíjas klubba is járok. Ezekben a nemek aránya kb. 10 nőre jut egy férfi.

A nők sokkal jobban odafigyelnek magukra és többet törődnek magukkal mint a férfiak. (Mind mentálisan, mind fizikailag.)

Ha egy nő elveszíti a párját többnyire hamar túlteszi magát és éli világát.(Lehet, hogy jobban mint előtte.) Ezzel szemben a férfiak jelentős része elesett lesz, nem találja a helyét ha megözvegyül. Gyakorlatilag elveszíti a gondozóját.

Persze vannak kivételek, de a nagy többségre igaz amit írtam.

júl. 28. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
ez megint sarkítás, általánosítás
júl. 28. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert a most idős generációban még nagyrészt a férfiak éltek fizikailag (és mentálisan) megterhelőbb életet.

De majd nézd meg 30 év múlva. Kíváncsi leszek akkor milyen lesz az arány. Addigra már azok a generációk lesznek öregek, ahol a nőknek is sokkal jobban kinyílt a világ

júl. 28. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!