A napi 20mg Roacuttan/Medinac-tól is rosszabodhat a bőröm? Úgy tudom ,hogy ez nem sok adag de ettől is előszőr rosszabb állapotba tud kerülni?
Attól függ, mióta szeded és elkezdett-e romlani. Lányom szedi, először kétnaponta szedte, aztán napi 10 mg, másfél hónap után kontroll. Akkor elvileg emelt volna, de mivel már elkezdtek kijönni a mély pattanások, ezért maradt tovább a 10 mg további egy hónapig, utána újra kontroll.
1: hidratálni és fényvédőzni kell folyamatosan, akkor nincs ilyen probléma. De a kérdező nem erre gondolt, hanem arra, hogy x idő után átmenetileg romolhat a pattanásosság, akár nagyon durván, főleg ha nem megfelelő az adagolás.
1 vagyok
Szedtem 15 évesen, de nem emlékszem átmeneti romlásra. Szeptemberben kezdtük a kezelést és nyár kezdetére lett vége, de így is emlékszem, hogy könnyen leégtem.
Nagyon száradt tőle bőröm, zsíros hidratálóval kellett kenni. De a pozitív mellékhatása az volt, hogy a hajam egyáltalán nem zsírosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!