Miért vagyok rosszabb állapotban? Mi lehet az oka?
3 hónappal ezelőtt lett egy új barátom. Sokat szoktunk beszélni. Néha szivat, meg beszólogat viccből, nem zavar.
Van sok problémája, főleg, hogy magányos és szeretne egy barátnőt.Sokat emlegeti fel a problémáit, mindig próbálom támogatni.
Az utóbbi időben túlságosan is eluralkodnak rajtam a problémái, olyan mintha a sajátjaim lennének.
Fáj a bőröm, kiütéseim vannak,remegek, sokszor fáj a hasam és a csontjaim, sokszor köhögök amióta ismerem és a problémáival ilyen mértékben foglalkozom.
Azt mondta, ha ennyire rossz hatással van rám, akkor a saját érdekemben ne barátkozzak vele. De én erre képtelen lennék.
Lehet ilyen negatív érzelmi állapotnak fizikai tünete? Mit kéne tennem?
16/L
"De én erre képtelen lennék.
Lehet ilyen negatív érzelmi állapotnak fizikai tünete? Mit kéne tennem?"
Lehet fizikai tünete,igen.Ha tovább barátkozol vele,szenvedni fogsz.Kérdés,hogy megéri-e neked.
2-es :D
Én kérek elnézést..
Nyílván nincs a testünkbe ideg meg ilyesmi.. ha pl. sípcsonton rúglak akkor mi történik? Nem fáj? *taps* tanuld újra a biológiát, a saját érdekedben.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!