Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfi Ápoló?

Férfi Ápoló?

Figyelt kérdés
Sziasztok mi a véleményetek a Férfi ápolókról?
okt. 13. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanaz, mint ami a női ápolókról: amíg tisztességesen végzi a munkáját, addig becsülöm, amiért ezt a szakmát választotta és amiért annyi rászorulón segít.
okt. 13. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Könnyebben tudják emelgetni a fekvő betegeket.
okt. 13. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
én nem lennék, pszichiátriai osztályokon szokták leggyakrabban alkalmazni őket mint fizikai nyers erő. nem szép az ha bármikor attól kell tartanod hogy neked ront valaki és le kell teperned, meg akár bántalmazni is mert erre is vannak példák nem is csak a zárton de még detoxokban is
okt. 13. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Minden tiszteletem. Ahogy a nők felé is. A tisztességes, munkájukat lelkesen végző ápolókról megvan a véleményem: talpraesett, gyakorlatias, empatikus emberek, jó problémamegoldó és stressztűrő képességgel, izgalmas munkehellyel, folyamatos önképzéssel és -jobb helyeken szakmai megbecsültséggel. Ez egy férfiban mind vonzó tulajdonság.
okt. 13. 17:56
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Apukám a sebészeten feküdt egy hétig, a legtöbb ápoló férfi volt, úgy 80 %, nagyon jó, hogy vannak. És valóban az erősebb fizikum miatt könnyebben forgatják, emelik a fekvőbetegeket.

Amúgy már azt látom, hogy a legtöbb osztályon vannak férfi ápolók is.

okt. 17. 08:11
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
5 már nincsenek skatulyák,férfi is végezhet olyan melót amit korábban nők
okt. 17. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Fuss neki még egyszer annak, amit írtam, mert nem bírtad értelmezni. Épphogy azt írtam, hogy bőven vannak férfi ápolók. Régen is voltak, csak nincs róla információd, pl. a nagyapám a 2. világháborúban szanitéc volt, majd kórházban volt ápoló. Szívesen.

okt. 18. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Oszinten nem ertem, mi a kerdes.
okt. 29. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Pályaválasztás előtt állsz, kérdező?
okt. 30. 07:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem, Egészségügy ágazatban tanulok.
nov. 5. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!