Férfi ápolókról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Körülbelül mekkora arányban vannak jelen az egészségügyben?2020. jún. 15. 15:53
1/7 anonim válasza:
Én Belen feküdtem, és csak csinos férfi ápolók voltak. Szerintem sokkal jobbak, és megértőbbek. Na, de nem mertem ágytálat kérni, inkább kimentem a WC-re ez tény!
2/7 anonim válasza:
Én érsebészeti intenzív osztályon feküdtem.2 nővért láttam csak.
20-30 körüli fiúk voltak.Panaszt nem lehet rájuk mondani,semmilyen területen sem.
3/7 anonim válasza:
Én tanultam férfi ápolókkal teljesen normális segítőkészek nagyon jó fejek voltak mindannyian
4/7 anonim válasza:
Ápolónő vagyok. Dolgoztam 7 osztályon,plusz gyakorlati helyek. Jóval kevesebb férfi kollégám volt,sajnos. Sokkal jobb velük dolgozni,nagyobb arányban türelmesek,kedvesek,jókedvűek. De elég sok meleg volt köztük. Lehet csak én fogtam ki. :) De alapvetően jobban szerettem velük dolgozni.
5/7 anonim válasza:
Nekem normálisabbak a férfi ápolók mint a nők, sokkal nyugodtabbak
A nővérek meg állandóan pörögnek meg ordibálnak mindenkivel
6/7 anonim válasza:
Én is találkoztam férfi ápolóval, nagyon rendben volt.
7/7 Angel3000 válasza:
Szia! Budapesten a PéterfibKòrhàz Szövetség utcai részlegében talàlkoztam több férfi àpolòval, nagyon rendesek voltak az idôs emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!