Valakinek van korzettje/fűzője? Vélemény? Tapasztalat?
Gerincferdülésem van elég régóta, és lehet fűzőt fogok kapni. Őszintén szólva félek tőle, leírnátok milyen?
Ami még érdekelne, hogy a ruhát rá lehet húzni, vagy a ruhán kell, hogy legyen? Tényleg nem tudok róla sokat.
Szerintem teljesen megszokható. Az elején persze nehéz, de nagyon sokat segít és megéri...
Én mindig ruha fölé hordtam, amit csak azért ajánlanék, mert ruha alatt sokszor kényelmetlenebb vagy kidörzsöli a bőröd főleg nyáron. Télen meg könnyebb mert a pulcsit úgyis ráveheted:)
nekem is van már 3 éve, 11 évesen kaptam
az első egy-két hét elég furcsa volt benne, első éjszakákon nagyon kényelmetlen volt benne aludni
egy tipp, hogy mindig vegyél fel a fűző alá egy vékony pólót (és ne trikót, hanem aminek ujja van), mert különben kidörzsöli a bőrödet, ami nagyon nem tesz jót
én mindig veszek fel felé egy pulóvert vagy egy mérettel nagyobb pólót, ami eltakarja
Sokszor mondja anya is és a családban mások is, hogy szinte nem is lehet észrevenni, hogy rajtam van a fűző, eltakarja a pulóver
ha tényleg kelleni fog fűző, akkor nagyon ajánlom a budapesti Salust, az országban a legjobb fűzőkészítője van ott, Marlok Ferenc, én is oda járok, ott fixen jó fűzőt csinálnak neked, mert amúgy sok helyen elrontják, és rosszabb lesz a gerincferdülés, mint volt
Emellett mindenképp kell csinálni tornát (ahogy előttem is mondták már), külön gyógytornásznál Schrott tornát, különben nem fog javulni. Ennek a költsége kb. 4-6 ezer forint per óra, elég csak hetente, kéthetente menni, és megtanítja a gyakorlatokat a gyógytornász és amúgy meg naponta gyakorolni, ha tényleg akarsz javulást.
én mostmár eléggé várom, hogy vége legyen ennek az egésznek, mert már így mindjárt 8.-os lányként már megutáltam ezt az egészet, és szeretnék kényelmesebben, máshogy öltözni
nekem ez a fűző, ami most van már a 3., mert mindig kinövöm, remélem nem lesz több korzettem és hamarosan vége lesz, nyáron azért elég meleg és akadályozza a mozgást, így, hogy napi 24 órában rajtam van (kivéve öltözködés, fürdés, tesióra, edzés stb.), szóval azért van, amikor csak 21-22 órát hordom egy nap
remélem tudtam valamennyit segíteni így a személyes véleményemmel erről az egészről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!