NYAKI LORDOSIS. Tapasztalat valakinél? 17L
Évek óta fáj.kaptam schancz gallért amit 1és fél évig használtam,de az eget téptem már a fájdalomtól. Kaptam fizikót kezemre,a remegés miatt,és a nyakamra is.
Kezemre jó volt egy ideig,nyakamra meg mikor meg kaptam,majdnem ájulva száltam le az ágyról annyira rossz volt neki.(hiába szóltam)
Ropog,és már a homlokomig fáj.
Most épp Budapestre küldtek vele..
Valakinek volt már ilyen?
Hogy lehet gyógyítani?
a lordosis görbületet jelent. Normál esetben mindnkinek görbe a nyaka. Nem részletezem hogyan, mert a legrosszabb amit tehetsz, hog magadnak megpróbálod beállítani.
Szerintem csináld te is ezeket a gyakorlatokat és az izmok magától beállítják a helyes testtartást.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..
Az orvosok ilyet biztos nem fognak javasolni. Miért? Kérdezd a sok gerincferdülésestől.
Jobban fáj ha tornázok,szédülök és ha valaki hozzá ér ájulás határán vagyok!:/
Lehet van még más baj is ott..
De majd kiderül!
Köszönöm a válaszokat!;)
a csontkovácsot felejtsd el.
az a gallér valószínű mégjobban elsorvasztotta az izmaidat. Ne nyaktornát csinálj, hanem a belinkeltet. Lehet rossz a testtartásod és a váll edzéskor a nyakad is erősödik.
Szerintem egy kis kopás is van:/
Jun.9.én kiderül!:)
18 éves korodig akár meg is gyógyulhatsz ha edzel, addig nősz, ne pazarold az időd.
mri se tud mást megállapítani, esetleg rákot :) de nagyobb az esély, hogy egy autó elüt holnap, szóval ne reménykedj az orvosokban, csak te gyógyíthatod meg magad
Még egy kérdés.
Alacsony,kemény kispárnát raktam a fejem és nyakam alá.5perc mulva teljesen elzsibadt,fejtetőm is fáj,kezem remeget.
Ez nem lehet sérv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!