Férfi Ápoló, találkoztatok-e már velük?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Találkoztatok-e már férfi ápolóval? Mi a véleményetek róluk?aug. 16. 09:04
1/12 anonim válasza:
Találkoztam. Félig kómás voltam a fájdalomcsillapítótól, és arra emlékszem, hogy a kezembe nyomott egy cetlit, hogy hívjam fel nyugodtan, ha valamire szükségem van. 20 éve gondolkodom, hogy vajon csak álmodtam-e... :D
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy van. Manapság már nem csak nők lehetnek ápolók.
Például a sürgészetben/toxikológián előszeretettel alkalmaznak férfi ápolókat, hisz rengeteg beteg obez vagy nem kooperatív, náluk nem árt az erő.
3/12 anonim válasza:
Persze, nálunk is vannak, bár inkább éjszakai műszakot vállalnak, igaz az esték vadabbak is, mint a nappalok.
4/12 anonim válasza:
Igen és nagyon kedvesek tudnak lenni.
5/12 Ypszilon1980 válasza:
Én először régen betegként találkoztam ffi ápolóval, tök jó fej volt. Utána mikor elkezdtem kórházban dolgozni, rengeteggel találkoztam, nálunk anno kóma részlegen is voltak, sőt a vezető ápoló ffi volt.
7/12 anonim válasza:
Nem voltam egészen magamnál, amikor belém nyomta a vizelet katétert...
8/12 anonim válasza:
Nem sok van belőlük, de találkoztam már férfi ápolóval, eddig mindig pozitív élményem volt velük.
9/12 anonim válasza:
Igen. Semmi extra. Ugya olyan mint az ápolónő. Na de azért én férfi létemre az ápolónőket jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!