Mennyire veszitek észre, ha egy fiú/férfi szempillaspirált használ? Találkoztatok már ilyen emberrel?
Nyilván nem úgy értem, hogy az utcán kiszúrjátok, ha elmentek mellette, hanem ha mondjuk beszéltek az illetővel, amikor van alkalmatok jobban megfigyelni az arcát.
Elsősorban, de nem kizárólag, lányok/nők tapasztalataira vagyok kíváncsi.
A szempilláim hirtelenszőkék, alig látszanak, jellegtelennek érzem a tekintetemet emiatt, ezért jutott eszembe, hogy ha sötétebbek lennének, talán markánsabb jelleget adna at arcomnak. A szemceruzán is gondolkodom, de az valószínűleg jobban kiverné a biztosítékot, mint egy sötétebb szempilla.
A hajam is ilyen világos, ráadásul már kezd őszülni, a bőröm is nagyon fehér, szóval olyan fakó vagyok. Szeretnék ezen változtatni, a hajfestésen is gondolkodom.
Bátran. Ha észre is veszem… IMÁDOM, ha egy férfi sminkel.
Amúgy kevés ember fogja extrém közelről nézegetni az arcod.
Ha keveset viszel fel belőle, senki nem szúrja ki, hogy spirál.
Sok olyan termék van, ami csak egy kis színt ad neki, és nem csinál műszempilla hatást. Esetleg használj barnát vagy szürkés árnyalatút.
Köszönöm a hozzászólásokat, a szempillafestékről nem tudtam eddig, jó ötlet, lehet, hogy kipróbálom.
Nem a feltűnést keresem, nem az a célom, hogy ország-világnak üzenjek ezzel a nemi identitásomat, preferenciáimat illetően, pont azért tettem fel a kérdést, hogy mi az, ami még belefér a magyar társadalom szerint egy hímnemű egyednél, ha szeretne egy kicsit határozottabb vonásokat adni az arcának.
Nem hiszem, hogy a magam részéről észrevenném a szempillaspirált bárkin, aki nem viszi túlzásba, általában nem vizslatom annyira egy alkalmi beszélgetőpartnerem arcát. Mondjuk ha nagyon közelről nézném, a rosszabb minőségűeknél morzsák válnak le a festékből, az azért látszik a figyelmes szemlélőnek, szóval szerintem is jobb a tartós festék.
Amúgy egyetértek a 3-as válaszolóval, szerintem cuki, ha egy pasi sminkel, mert ez azt jelenti, hogy igényes magára, tetszeni akar, és elég magabiztos is ahhoz, hogy felvállalja a nőies énjét (azt, hogy konkrétan ki a célcsoport, az ebből a szempontból mindegy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!