Sok balhéző "fiatal" van a környékemen. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Kis 14-16 évesek csinálják állandóan a balhékat az utcánkban meg a környékünkön (járókelőknek szólogatnak be, belekötnek minden emberbe, hangosan hallgatnak zenét). Sötétedés után egyszerűen már nem merek sokszor az utcára menni. Korábban nekem is beszólogattak párszor, de nemigen foglalkoztam vele. Milyen tippeket, illetve praktikákat tudtok javasolni? Hogyan lehet megvédeni magát az embernek ezekkel szemben? Az itteni rendőrség nem nagyon foglalkozik ezekkel, tehát válaszként ne írjátok hogy "hívd a rendőröket" mert nem nagyon tesznek azok semmit se, nem tudnak vagy nem akarnak tenni a rendért.okt. 11. 19:08
33/33 A kérdező kommentje:
#30: Nem nagyon. Volt elvileg egy verekedés és ott valakit durván megsebesítettek, úgy hallottam.
nov. 9. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!