Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok balhéző "fiatal" van a...

Sok balhéző "fiatal" van a környékemen. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Kis 14-16 évesek csinálják állandóan a balhékat az utcánkban meg a környékünkön (járókelőknek szólogatnak be, belekötnek minden emberbe, hangosan hallgatnak zenét). Sötétedés után egyszerűen már nem merek sokszor az utcára menni. Korábban nekem is beszólogattak párszor, de nemigen foglalkoztam vele. Milyen tippeket, illetve praktikákat tudtok javasolni? Hogyan lehet megvédeni magát az embernek ezekkel szemben? Az itteni rendőrség nem nagyon foglalkozik ezekkel, tehát válaszként ne írjátok hogy "hívd a rendőröket" mert nem nagyon tesznek azok semmit se, nem tudnak vagy nem akarnak tenni a rendért.

okt. 11. 19:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
21: Meg nekem mondod hogy életképtelen vagyok és közben meg azt ecseteled nekem hogy nehogy megvédd magad, hívd a kékeket, majd ők egy igazoltatással esetleg egy jegyzőkönyvfelvétellel jól megvédenek ezektől az alakoktól. Gratulálok! Nagyon életképes vagy...
okt. 11. 20:11
 22/33 anonim ***** válasza:
Már csupán azzal megvédenek, hogy mennek egy kört az utcában. Vagy tényleg azt hiszed, hogy míg ott a járőr leszúr egy 14 éves? Szánalmas.
okt. 11. 20:25
 23/33 A kérdező kommentje:

Fel kell hogy ébresszelek az álmodból, mert elárulom, hogy rendőrhiány van és csak azért mert valaki otthonról felhívja a rendőrséget, hogy hangoskodnak meg kötekednek az utcán egyesek, azért nem fognak ott 5-en kivonulva járőrözni.

Ezek a fiatal cigok egyébként nagyon gátlástalanok, főleg ha többen vannak akkor gyakorlatilag kiszámíthatatlanok, akár még rendőrökre is rátámadhatnak (volt rá példa).

okt. 11. 20:30
 24/33 anonim ***** válasza:
19%
Felnőtt létedre félsz a kisgyerekektől? Lol
okt. 12. 07:57
 25/33 anonim ***** válasza:
65%
hát a hordában összeverődött kamasz cigánykölkök inkább potenciális veszélyforrás, mint “kisgyerekek” :)
okt. 12. 10:09
 26/33 A kérdező kommentje:
kedves 24-es! itt nem feltétlen az életkor számít. ha kés van nálunk meg sokan vannak akkor okozhatnak problémát. Ez nem olyan mint a filmekben!
okt. 12. 12:54
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem kiskamasz bandázó 10 évesekről van szó, mint ami a filmekben van, hanem bűnözőalkatú, balhécsináló 14-16 évesekből álló bandákról, akik gátlástalanul megtesznek bármit csak azért hogy mutogassák magukat hogy ők milyen "erősek" aztán ha nem jön össze a mutatványuk akkor még mindig ott a kés a zsebükben...
okt. 12. 12:59
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Vergődhetsz, ezt helyretenni akkor is a rendőrség dolga. Gyáva vagy a hatóságokat értesíteni? Akkor rettegj tovább, jó az neked.
okt. 12. 13:02
 29/33 A kérdező kommentje:

De nem érted hogy nem tesznek semmit? Az lenne a felesleges? Várjam hogy történjen valami? Nem a filmekben vagyunk! Ja értem, hogy kifogytál az érvekből és nem tudsz már semmit mondani, csak azt hogy "gyáva vagy".

Láttad, hogy pl.: Becsky Andris (youtuber) hogy járt? Pedig ő is értesítette a rendőrséget és mennyire lekezelték, de mondhatnék más eseteket is. Ezért teljesen felesleges a rendőröket hívni. Úgyse tudnak ezzel semmit se csinálni, max téged hibáztatni. Ebben az országban kell történni valami durvának mindig, hogy foglalkozzanak egy problémával. Majd ha esetleg valakinek a valakijét megtámadják, akkor majd lehet hogy tesznek valamit.

okt. 12. 13:08
 30/33 anonim ***** válasza:
jobb a helyzet kérdező?
okt. 19. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!