Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mást is néztek már le azért...

Mást is néztek már le azért mert fiatal?

Figyelt kérdés
Mintha én tehetnék róla hogy mikor születtem...

szept. 17. 06:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen amikor 20 voltam a 40-50-esek mindig beszologattak

Az oregek csodalkoznak hogy a fiatalok nem tisztelik oket

De ok se tisztelik a fiatalokat ba***ák meg

szept. 17. 06:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkaptam annak idején. Úgy látszik, ez nem változik. Mindenesetre én nem csinálom ezt, mert nem felejtettem el.
szept. 17. 07:04
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Gyökerek azért. Aki dicsekedik azzal, csak mert előbb született, az egy ótvar nagy proli.
szept. 17. 07:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben csak az a jó, hoyg 20-30 év múlva te leszel az, aki beszólogat az akkori fiataloknak.
szept. 17. 07:45
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam olyan vicces megjegyzést, hogy olyan fiatal vagyok, ha levágnám a karom, még visszanőne. De sértőt nem. Nem olyan közegben mozgok, de ha kaptam is volna, van szám, hogy visszaszóljak. Ha már valaki szerint fiatal vagyok, akkor megerősítem abban, hogy a mai fiatalok milyen szemtelenek 😅
szept. 17. 07:48
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem a fiatal kollégák néznek le, mert 40 múltam, hogy én már öreg vagyok.
szept. 17. 07:57
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Anno főleg a szüleim, hozzájuk hasonló korú rokonok meg ismerősök. Nem értem, miért gondolja azt vki, hogy csak azért, mert ő idősebb, automatikusan jobban és okosabban látja a dolgokat... nem lesz vki tapasztaltabb minden téren csak azért, mert 20-30 évvel régebb óta koptatja a földet.
szept. 17. 08:09
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már mindenkit, generációtól függetlenül, egy fiatal felnőtt, vagy egy tinédzser a nála idősebbek szemében sokszor nem számít egyenrangú félnek. Ezt velem is sokan éreztették, amikor én voltam tízen-huszonéves, és a most 17 éves fiam szintén sokszor tapasztalja ezt. De 30 fölött is tapasztaltam munkahelyen nyugdíj előtt álló kollégáktól, hogy próbáltak hitelteleníteni, csak mert fiatalabb vagyok náluk, ezért biztos nem lehet igazam, vagy biztos nem csinálom jól, amit csinálok.
szept. 17. 08:16
 9/20 anonim ***** válasza:
22%
Én sose éreztem ilyet, sőt nagyon gyakran mondták idősebbek, hogy sokkal érettebb és értelmesebb vagyok a koromnál. Lehet az kapja ezeket a sértéseket idősebbektől, aki ilyen tipikus idióta tini módjára viselkedik, bár akkor se kéne sértegetni senkit, de megértem a frusztrációt🤣
szept. 17. 09:22
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem voltam idiota tini, 20-on eveim elejen szologattak be a 40-50-es munkatarsak pedig dolgoztam rendesen

Irigykedtek a fiatalságomra

szept. 17. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!