Mást is néztek már le azért mert fiatal?
Eddig minden munkahelyen, általában 40 felettiektől, a legdurvábban a 70 éves főnökömtől. Általában a fiatalságról, de sokszor személyre szólóan is. Érdekes, hogy ők is ezt mennyire máshogy kezelik, az az idősebb ember, aki úgy látszik, hogy békében van önmagával meg kijön másokkal, annak egy rossz szava nincs a fiatal korra.
Beszélgettem apámmal is erről (ő már nyugdíjas, kései gyerek vagyok), mesélte, hogy ők ezt ugyanúgy megkapták, az idősebbek egyszerűen így viselkednek és el kell engedni, tenni nagyon nem lehet semmit
Igen, az első munkahelyemen, és inkább azon nők, akik egyidősek voltak a szüleimmel.
De leginkább az maradt meg, amikor 12 napot dolgoztam egyhuzamban úgy, hogy mindegyik nap 12 órát, ha nem többet, és még a szüneteket sem úgy kaptam meg, ahogy ígérték. Aztán utolsó este már hulla fáradt voltam, és a nagyfőnök pont az utolsó 10-15 percben talált meg, hogy extra fontos, most azonnal (este 9 előtt nem sokkal) kell megcsinálni. Bakiztam, de amúgy ő is, aztán elnézést kértem, elmondtam, hogy már nagyon ki vagyok merülve, mire azt a választ kaptam, hogy "fiatal vagyok, nekem nincs jogom fáradtnak lenni". Kellemes volt.
Megöregedtek, irigykednek a fiatalságra
Ha nekik szar, legyen a fiataloknak is
Én nem azért, mert fiatalok vagytok, hanem mert lusták, követelőzők, hisztisek, felelősséget vállalni képtelenek vagytok. Pont, mint a late boomer/X-er szüleitek. Szarból meg ugye nem lehet várat építeni.
40/f (gen Y)
#17 hát én veled sem dolgoznék szívesen, pedig mi egy generáció vagyunk. Ha közted, és egy random 20 éves között kéne választanom, hogy kit szeretnék kollégámnak, gondolkodás nélkül az utóbbit választanám.
37/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!