Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan embert aki szeretne...

Van olyan embert aki szeretne több pénzt, de nem tesz érte semmit?

Figyelt kérdés
Plusz munkára, képzésekre, tanulásra gondolok.
okt. 11. 11:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára van.
okt. 11. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan.
okt. 11. 13:31
 13/22 A kérdező kommentje:
9. Igen a lotto is jó. Bár ha valaki csak ennyit tesz érte, annál nem lehet erős a vágy a több pénzre, de a semminél nyilván több.
okt. 11. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
72%

"ha valaki csak ennyit tesz érte, annál nem lehet erős a vágy a több pénzre"

Nyilván mindenki élete más. Mi van azokkal, akik nem nagyon tudnak ennél többet tenni?

okt. 11. 13:35
 15/22 anonim ***** válasza:
32%
ma 13:35 Vagy nem akarnak. Nehogy már bebeszéljétek nekem a #8-assal együtt hogy most aki dolgozni akar nem talál munkát ebben az országban?!
okt. 11. 13:44
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
8-as vagyok sajnos tényleg nem találok munkát, nem akarnak felvenni mert kezdő vagyok. Ez van sajnos nem kamu.
okt. 11. 13:50
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
legalábbis ezt mondják nekem hogy azért nem vesznek fel mert nincs elég tapasztalatom.
okt. 11. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Sehol nem írtam munkatalálásról.... szerintem összekeversz valakivel.

A kérdés arról szól, hogy TÖBB pénzt. Nem mindenkinek olyan az élethelyzete, hogy megengedhessen magának képzéseket munka mellett.

(Dolgozok, van munkám.)

okt. 11. 13:55
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
Igen sok munka van ami nem igényel semmiféle tapasztalatot. Más kérdés ha nem vállalok el bizonyos munkaterületeket.
okt. 11. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Jók a válaszok, de ha azt nézzük, hogy sokan leugatják a hétköznapi életben is a másikat, mert "ő bizony tesz érte", hogy jobb legyen neki, az sem feltétlen mind legális tevékenységet végez, tehát lényegében az sem csinál semmit: hasznosat biztosan nem:).

Mo.-n ez nagy probléma, hogy sokan nagyra vannak maguktól a nagy semmire.

A másik probléma meg valóban az, hogy hiába is képzi magát az ember munka mellett, ha a munkahely azt nem értékeli.

okt. 11. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!