Van olyan embert aki szeretne több pénzt, de nem tesz érte semmit?
Figyelt kérdés
Plusz munkára, képzésekre, tanulásra gondolok.okt. 11. 11:44
2/22 anonim válasza:
semmi alatt mit értesz? Sokan tanulnak otthon, de azt nem veszik figyelembe a munkahelyek.
4/22 anonim válasza:
Az emberek nagy többsége ez a kagegória
6/22 anonim válasza:
Rengetegen.
Pillanatnyilag én is így vagyok, egyrészt nincs ötletem hogy mit tanulhatnék ami hosszú távon többet fizetne ÉS képes is lennék elsajátítani, plusz jelenleg időm sincs képzésekre menni.
7/22 anonim válasza:
A többség ilyen, irigykedik azokra, akiknek jobban megy. De csak az eredményekre, a beletett munkára nem.
8/22 anonim válasza:
Én sok pénzt akarok, de mivel nem vesznek fel sehova, mert pályakezdő vagyok, Pedig van szakmám is, ezért itthon ülök és sírok mert elegem van abból hogy nincs pénzem. Nem akarok mindig mástól kérni már, saját keresetet akarok, hisz itt vagyok 20 éves és megesz a csóróság. Elszomorít. Még kutyasétáltatást is bevállalnék, érted bármit pénzért. De sajnos nem akarnak munkát adni. Jön a tél is, sok dologra kéne pénz. Nem tudom, de ebbe bele fogok örülni, már iszok is bánatomban sajnos. Én egy dolgozni akaró fiatal nő vagyok, mégse vesznek fel sehova mert kezdő vagyok? Komolyan ilyen lett a mai világ? Sajnos igen....Remélem hamar rendeződni fog a sorsom.
9/22 anonim válasza:
Én szoktam lottózni, tehát teszek érte.
10/22 anonim válasza:
ha lenne pénzem én is adnék fel lottót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!