Vendégtől (havertól) kérhetem hogy a szobámba vegye le a cipőjét illetve a zokniját?
Figyelt kérdés
Csak komoly kommenteket várok!okt. 10. 21:35
2/13 anonim válasza:
kerheted, de ott fordulnek ki a lakasbol
3/13 anonim válasza:
És ez miért szexuális kategória? xD
A cipőt persze, mekkora taplóság már lakásba cipőben bemenni? (Tudom persze, az USA-ban ez a divat, de én szerencsére úgy nőttem föl itthon, hogy nálunk alap volt, hogy a házban nincs rajtunk cipő...)
A zoknit nem illik, mégis miért kéne bárkinek is levennie? Lábfétises vagy?
4/13 anonim válasza:
A cipőt igen, a zoknit nehogy! Ha lábgombája van a szőnyegre is kerül, és elkapod, mint az uszodában.
5/13 anonim válasza:
Valakinek csípte a szemét az 5-ös válaszom, hogy törölték? Pedig diszkréten fogalmaztam. Mindegy.
Ez esetben őt kérdezd, ne minket.
7/13 anonim válasza:
Zoknit nem venném le és ha ilyen lábfétises nyominger vagy, akkor haza is mennék inkább ott helyben. Félreértések elkerülése végett, szerintem a lábfétis egy viszonylag ártalmatlan fétis, de csak komoly kapcsolatban normális, ott semmi bajom nem lenne vele. De egy random ember ne kérje már, hogy mutogassam neki a lábamat, már bocs, de a nem fétises emberek akiknek mondjuk simán csak a mellek jönnek be, sem kérik meg a vendégeiket, hogy vetkőzzenek már félpucérra.
8/13 anonim válasza:
A cipő levételének igénye elfogadható, a zokni levételéé elfogadhatatlan kategória.
9/13 anonim válasza:
Cipőt persze, de a zoknit miért? Büdös?? Akkor ne hívd be a szobádba.
10/13 anonim válasza:
Ha tiszta, nem saros, nem kutyaszaros akkor minek vegye le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!