Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiú havertól normális ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú havertól normális ha ilyet mond?

Figyelt kérdés
Ültünk náluk a legjobb fiú haveronmal, mert filmezés volt, és bejött a nagyapja én meg csókolommal köszöntem neki, aztán mikor kiment a fiú megkérdezte h talán ezt csókolod? És mutatott a farka felé. Más fura jelek is voltak, pl. nézte a melleim, én meg céloztam neki hogy egyik ismerősünk egyfolytában bámulja a felsőm, ő meg mondta hogy tuti hogy nem a felsőt nézik. Illetve egyszer ránéztem(ez még jó régen volt), és ilyen karikába tette az egyik ujját és bele a másik ujját, és mozgatta, magyarul dugójelet mutatott. Mikor szomorú voltam, akkor sóhajtottam és letettem a fejem a padra és ő halkan odahajolt hogy mi a baj. Ez egy kicsit felizgatott nem tudom, miért😅.még mikor kisebbek voltunk, olyan 5.-esek, kkor sétáltunk úgy hogy megfogta a kezem. Mikor mensiztem és mindenki kérdezte hogy miért nem megyek kirándulásra, akkor ő megvédett.
2019. dec. 20. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen normális, mert fiú-lámy barátság nem létezik.
2019. dec. 20. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ez nem ilyen viccelés szintű? Mármint bejöhetek neki?
2019. dec. 20. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Normális olyan értelemben, hogy egészséges a fiatalember. Nem normális olyan értelemben, hogy tahó. Olyan értelemben sem normális, hogy barátságba az ilyesmi nem fér bele.
2019. dec. 20. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Kamu!
2019. dec. 20. 22:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu, ez valóban igaz
2019. dec. 20. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem többet érez irántad.

L

2019. dec. 20. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak nő barátaim, de akitől semmit nem akarok ott is bevillanak ilyen szexuális dolgok néha. Szóval ha barátok vagytok is rádpöröghet néha. Az hogy érzelem van e az más kérdés.
2019. dec. 20. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg akar... attól még elég bunkó módon fejezte ki. Hajolj közel hozzá és nézz révetegen a szemébe - elég fiatalnak tűntök a kérdés alapján, kezdjétek mondjuk talán egy csókkal :)
2019. dec. 21. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!