Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Havertól ciki lenne elkérni a lakást szexre?
Figyelt kérdés
Van egy haverom aki kertes házban lakik és van egy panel lakása is ahová néha feljár.
Néha szoktam én is feljárni hozzá dumálni,iszogatni stb.
Nekem nincs saját lakás ahol kettesben tudnék lenni a csajjal ezért gondoltam hogy pár órára kölcsön kérném a lakást.
Vajon ciki havertól kölcsönkérni a lakást pár órára szexre?
2023. jan. 9. 08:10
1/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen viszonyban vagytok egymással. Mennyire bíztok meg egymásban.
2/9 anonim válasza:
Én rendszeresen megengedtem a legjobb barátomnak,nem volt hová vinni a barátnőjét.Napközben amikor dolgoztam akkor jöhettek hozzám.Csak annyit kértem,hogy ne az én ágyamban csinálják,meg úgymond ne maradjon nyoma a szeretkezésnek.Mindig rendet raktak amúgy.
3/9 Kaje39 válasza:
Én is adtam már oda kölcsönbe... miért ne.
4/9 anonim válasza:
Amikor "összejöttünk" a szeretőmmel, hetekig csak a haverja kéglijébe jártunk dugni. Kifejezetten kúrólakás volt, nagy ágy, jaccuzzi, tükrök, stb, ő is oda hordja a cafkáit. Szerencsére van már külön albi nekünk is csak erre. 😁
5/9 anonim válasza:
Nem ciki, de vigyázzatok rá minden tekintetben. A havernak meg otthagyhatsz alkalmanként egy-egy üveg bort, vagy sört um. "bérleti díjként"!
6/9 anonim válasza:
Lehet irigy g*ci vagyok, de én nem adnám oda.
Egyrészt az én étkezőasztalom ne vágjanak gerincre senkit. Másrészt legyünk már olyan felnőttek, hogy ezt megoldjuk önállóan, kuncsorgás nélkül.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, beszéljétek meg részleteiben, hogy mit szabad, mit nem, szerezz be saját ágyneműt, és húzd át, meg le előtte-utána.
8/9 anonim válasza:
6. Igazad van teljesen.
Én se adnám senkinek oda így.
Általában ilyenkor nem törődnek semmivel .
Ha törődne is valamennyit akkor igyekezne hogy legyen saját lakása vagy háza.
9/9 anonim válasza:
Igazatok van.
Irigy g*cik vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!