30 éves férfiként miért furcsa, hogy sosem volt komolyabb kapcsolatom, és nincsen gyerekem sem?
Az, hogy valaki nem akar kapcsolatot, gyereket, nem betegség.
Az, hogy másokat olyan életre akarnak kényszeríteni, amit nem akar, az beteges!
"nekem furcsa lenne együtt élni egy nővel"
Innentől mi a kérdés?
Lehet azt mondani, hogy nem furcsa, de valljuk be furcsa.
Gyerek még oké, hiszen az nem mindenkinek van. De hogy egy komolyabb kapcsolatig nem jut el valaki, az bizony furcsa és nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy valami nincs rendben az illetővel.
Nem is a tény, hanem ami mögötte van. Nincs kapcsolatod, nem tanulsz meg szocializálódni, együtt élni, alkalmazkodni.
Nem tudom miért lett lepontozva a #2-es válaszom, gyanítom félreértettétek a népbetegség kifejezést. Nem arra utal, hogy valaki BETEG mert nem vállal gyereket, hanem a nyugati világban rengeteg embert érint. Erre utaltam.
M9ndom ezt gyerektelenul 32 évesen.
Az incelség nem egyenlő a szingliséggel.
Van, aki nem akar párt, és van, akivel senki se akar párt alkotni, ez a különbség.
Nem értem miért lenne baj azzal, akinek nem volt, vagy nem akar.
Nem mindenki társas lény, vagy karrierista, a munkájának, hobbijának él, és boldog, nem akar egy másik emberen lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!