Jo lenne ha nem kene dolgozni?
Mindenki kapna 18 eves kora utan havi alapjovedelmet, robotok dolgoznanak az emberek helyett
Persze aki akarna a dolgozhatna
Bunozes, drogozas kemenyen meg lenne buntetve
Hat en mar 2 eve nem dolgozok es egyaltalan nem hianyzik a tetves munka
Szet se untam magam
Van, akinek igen, másnak nem.
Sok szorongó embernek jó lenne, aki utál emberek között lenni.
Vannak, akik meg nem tudnának mit kezdeni magukkal, és csak innának.
Az lenne a jó, ha nem kellene dolgozni, csak annak, aki akar, és amennyit akar.
Nekem már az is jó lenne, ha valahogy úgy lenne megoldva, hogy ne fix időben legyen; mondjuk H-P 6:00-14:30-ig, hanem "szabadon" lehessen bejárni dolgozni mindenkinek (persze a fizetés ugyanannyi legyen, mint most heti 40 órával), az alsóbb rétegnek is, ahová én is tartozom, mindenkinek.
Ezt úgy kéne elképzelni, hogy mondjuk egy adott héten kedden és csütörtökön bemennék és távoznék nekem tetsző időben. Lényegében kellene dolgozni a pénzért, de a szabadság feláldozása nélkül.
De az is jó lenne, amit te mondasz kérdező, én néha biztos mennék attól dolgozni, csak keveset.
Persze ez az egész csak akkor lenne jó, ha legalább a mostani minimálbér lenne az alapjövedelem mennyisége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!