Kik azok a "redneck-ek" amerikában?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat hallom, hogy redneck. Anyit tudok, hogy bizonyos amerikai emberekre mondják. Na de pontosan kikre mondják ezt?okt. 8. 10:48
2/13 A kérdező kommentje:
Ez angol. Nehezen tudom értelmezni a szöveget, elég sok szakszavat tartalmaz. Valaki magyarul választ?
okt. 8. 10:59
3/13 anonim válasza:
Akkor keress rá hogy "rendeck jelentése".
Vagy fordítsd le a szöveget egy fordítóval.
(Amúgy semmilyen szakszó nincs a szócikkben.)
4/13 anonim válasza:
Általánosságban olyan, mint nálunk prolizni. Tanulatlan, igénytelen, elmaradott gondolkodású és viselkedésű fehér suttyókra szokták használni sértésként. Ez lehetne a "white trash" is, a redneck annyival különb még, hogy a vidéki parasztokat különböztetik meg vele (+ van tájszólás, még alacsonyabb iskolai végzettség, belterjesebb közösségek, távolság a modern világtól és nézeteitől).
5/13 anonim válasza:
Az IGAZI Amerikaiak, nem a modernkedő, globalista libsik.
6/13 A kérdező kommentje:
3. Lehet te tudod ezek jelentését, de én még nem használtam ezen szavakat, nem egy szokványos társalgás szavai (szerintem). Vagy lehet hogy igen, csak az én angolommal van a baj: "derogatory, unsophisticated, stems, pejorative, connotations" meg ilyenek.
okt. 8. 11:26
7/13 anonim válasza:
Azért ezek a szavakat még magyarul is használjuk: derogál, szofisztikált, pejoratív, konnotáció. A választékos beszéd részei.
8/13 anonim válasza:
Olyanok, mint itthon a fidesz és a mihasznák szavazói.
9/13 anonim válasza:
Az jó, akkor olyanok, mint a hazaáruló DK-sok meg Momentumosok stb. ellentétei.
10/13 A kérdező kommentje:
7. Hát ne haragudj de én még a megélt 34 évem alatt, sosem használtam ezeket a szavakat :))))))))))))))))))
okt. 8. 11:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!