Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen volt, amikor egy...

Milyen volt, amikor egy tanórán kellett nagyon pisilned és nem tudtál kimenni vécére?

Figyelt kérdés

#pisilés #bepisilés #telihólyag
okt. 7. 23:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi kimehetünk felnőttoktatásban a wc-re, de a tanár nem nézi jószemmel. Az utolsó 15 percben már annyira kell, hogy azon kapom magam, hogy hintázok előre-hátra. Ettől rosszabb, mert olyan érzes tőle, mintha szét akarna pukkadni a hólyagom, de nem bírom abbahagyni, muszáj mozognom. Próbálok figyelni az órára, de csak a wc-re tudok gondolni, amitől jobban kell. Az utolsó percekben már úgy feszül a hólyagom, hogy már a levegőt visszatartva várom, hogy végre fejezze be a tanár. Amikor végre vége az órának, felpattanok és olyan erős inger jön rám, hogy elkezdek futni ki a teremből. Ha pont foglalt a wc, akkor egy helyben ugrálok vagy toporzékolok, amíg végre kijön valaki, akit szinte fellökök ahogy rohanok a fülkébe. Van, hogy bezárni sincs időm az ajtót magam után. Gyorsan kiszabadulok a nadrágból amit kétségbeesetten szinte letépek magamról... és... pspspsssssss... megkönnyebbülten felsóhajtok és nagyon sokáig pisilek.
okt. 9. 09:49
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
11-es vagyok, ez nem iskolában volt. Egyszer úgy értem haza, hogy már a levegőt is visszartva rohantam be wcre, annyira kellett pisilnem. Elkezdtem letolni a nadrágom ami a két oldalt ment is le, de középen nem akart lehúzódni és így elakadt. Minden pillanatban azt hittem, hogy a következőben elkezdek pisilni, akár akarom akár nem és annyira nem akart elmozdulni a kijárattól a nadrágom, hogy megijedtem, hogy bepisilek. Ijesztő volt, hogy nagyon kellett pisilnem, de nem tudtam letolni a nadrágomat. Pont úgy sikerült kiszabadulnom, hogy a következő pillanatban jött is a pisi. Meg időben leültem a wc-re és psssss. Olyan erősen, hogy szinte ömlött, a hangja is olyan volt mint egy vízesésnek. Teljesen megkönnyebbülve álltam fel a wc-ről. Egy pillanattal később értem volna haza, a nadrágomban végezte volna. Az a nadrág többször rajtam volt azóta és nem történt hasonló.
okt. 10. 08:49
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
magnifly nevű fellhasználótól más is kapott privátot? :D
okt. 10. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
Szörnyű és megalázó. Igazából én voltam a buta, mert nem mertem kikéretőzni. Valószínű kiengedtek volna, de cikinek éreztem. Azt gondoltam kibírom óra végéig. Hát nem!
nov. 11. 10:29
 15/20 anonim válasza:

Milyen volt?

Nedves 😀

Amíg folyott,még kellemes is🤣

nov. 12. 07:20
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Pont nemrég történt és már ugráltam a széken. Az óra végére szó szerint fájt a hólyagom.
nov. 22. 13:12
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 nem mentél el előtte?
nov. 23. 20:04
 18/20 anonim ***** válasza:
De mentem. De miért pontoztatok így le?
nov. 23. 22:42
 19/20 A kérdező kommentje:
#17 én megadtam neked a zöldet, én sem értem a lepontozást. Sokan furák ezen az oldalon.
nov. 23. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Én se értem, hogy engem miért pontozott le a 61%-os. Az volt a kérdés, hogy milyen volt. Leírtam. Csak azért mert nem élveztem, hanem számomra inkább megszégyenítő és kellemetlen élmény volt volt mások előtt bevizelni és nem erre recskázok, már le is kell egyből pntozni?!
nov. 24. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!