Milyen volt, amikor egy tanórán kellett nagyon pisilned és nem tudtál kimenni vécére?
Figyelt kérdés
okt. 7. 23:41
1/20 anonim válasza:
Alig vártam hogy vége legyen az órának és tudjak egy jót pisilni.
Tesin volt hogy megoldottam óra közben.
Olyan többször volt hogy annyira kellett már óra végére, hogy amikor vége lett az óranak a tanari wc-be mentrm mert az közelebb colt és nem akartam bepisilni.
2/20 anonim válasza:
Nálunk szerencsére nem szadista tanárok voltak, szóval jelentkeztünk, kikéredzkedtünk, megoldottuk, majd visszamentünk.
3/20 anonim válasza:
adom a kettes válaszát , nálunk se volt gond ha ki mentél , fel tetted a kezed szóltál és ki mentél pislantani majd vissza jöttél
4/20 anonim válasza:
Nálunk is ki lehetett menni. Sosem volt gond.
A gyerekem már panaszkodott rá, hogy nem mehetnek ki. Meg hogy órán nem szabad inni. Ezek nekem olyan szemét dolgok. Mondtam neki, ha nagyon kell, menjen ki a tiltás ellenére, nyugodtan adjanak neki emiatt beírást.
5/20 anonim válasza:
Én egyszer külföldön az órán kikéredzkedtem és a tanár nem azt mondta hogy igen, hanem valamit visszakérdezett, amit nem értettem (a nyelv miatt) és csak néztem mint egy kuka és visszaültem a helyemre. :D
6/20 anonim válasza:
Nem volt ilyen. 45 percet kibirtam, előtte el tudtam menni ha kell
7/20 anonim válasza:
Fogtam magam és kimentem. Mi az hogy nem tudsz?
8/20 anonim válasza:
Nem értem a lepontozast ott ahol írjak hogy nem volt ilyen vagy az én történetemnél.
10/20 anonim válasza:
Én is egyszer bepisiltem,hát eléggé szégyeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!