Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kolisokhoz szólnék! Koliba...

Kolisokhoz szólnék! Koliba nektek is nehezen ment a kakilás?

Figyelt kérdés

Új vagyok most kerültem be, és sajnos ez a folyosón lévő közös mosdóhasználat nagyon feszélyez engem.

Hátha van itt olyan aki hasonló cipőben járt mint én, és tud tanácsot adni hogy küzdjem ezt le.

(N/20)

okt. 7. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Naponta 2x1 szem Dulcolax vagy 2-3 evőkanál ricinus olaj segít a gondodon.
okt. 7. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Tegyél ki egy felbontott doboz tejet belülről az ablakpárkányra, majd egy hét elteltével kis kortyokban fogyaszd el. Garantáltan nem lesz szorulásod pár napig/hétig.
okt. 7. 17:43
 3/7 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
Az elején minden új helyen nehéz. Majd megszokod.
okt. 7. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Pl. aki az egész életét egy sátor tetején élte le, annak a Sátoraljaújhely :D
okt. 7. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jártam, mikor nem volt senki a mosdóban: nagyon korán, nagyon későn vagy napközben, mikor az órák vannak.

Szerintem ilyenkor mindenki feszélyezve érzi magát, én sem nagyon potyogtattam még úgy, hogy tudtam h valaki hallhatja. Fészket kell amúgy csinálni, és akkor nincs hangja, csak para, h ne duguljon el a wc.

okt. 7. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Az is jó "taktika", hogy akkor intézed el, amikor biztosan nincsenek (sokan) a mosdóban, azonban ezt nem lehet mindig kifogni, hiába igyekeztem én is mindig olyankor menni.

Kellemetlen dolog ez, mindenkinek, de idővel jobb és könnyebb lesz és megszokod az ottani járást. Aztán már szinte semennyire sem fog érdekelni ez, és gond nélkül el tudsz menni.

okt. 8. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
Kamu a kérdés, mert mint azt tudjuk, a lányok, nők NEM SZARNAK (sehol, semmikor) :)
okt. 10. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!