Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek olcsón megúsztam...

Szerintetek olcsón megúsztam anyám reakcióját? 17/f

Figyelt kérdés

Tegnap nem engedett el egy buliba, mert ma hivatalos voltam elég korán munkában megjelenni, én viszont fogtam magam és kilógtam az erkélyen át. Ma hajnalban visszalopóztam, kissé fejembe szállt az alkohol, de semmi eget verő. Azt terveztem, hogy lemondom a munkát. Na de amikor felkapcsoltam a lámpát, anyám ott ült a sarokban, majdnem infarktust kaptam tőle. Én nem szólaltam meg, elég nyilvánvaló volt minden. Ő viszont lassan felállt, üdvözölt, és kijelentette, hogy nyugodtan feküdjek le arra a két és fél órára, majd bejön kelteni, nehogy elkéssek... Aztán kiment. Szóval végül is elmentem dolgozni, de mosott sz@r voltam egész nap, délután dőltem le egy kicsit. Anyám nem hozta fel, szóval odamentem én bocsánatot kérni, amiért kiszöktem, de erre ő azt mondta, hogy inkább maradjak csöndben, mert a legkevésbé sem sajnálom. Ami amúgy igaz is, jól éreztem magam. Azt mondta, ő sem bánta meg, amikor kamaszként kiszökött, de utána meg is kapta érte a büntetést, ő is megtette a részét a munkába indításommal, mert ha valamit vállaltam, akkor azt illik betartani, ne csesszek ki a többi dolgozóval, hogy kevesebb a munkaerő. Anyám gyorsétteremben dolgozik már húsz éve, szóval neki ez a része különösen ismert téma.

Szerintetek olcsón megúsztam? Úgy értem, "nem ölt meg", semmi szobafogság vagy hasonló. Szerintem rosszabb volt, mintha szobafogságot kaptam volna, de a haverom szerint olcsón megúsztan.

okt. 6. 19:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb módon járt el

És értem miért mondod, hogy rosszabb mint egy szobafogság, de tényleg, szerintem anyukád tökéletesen csinálta

okt. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!