Miért csinálta ezt a takarító?
Ma reggel 0. óra előtt elmentem wc-re suliban, kakilnom kellett. Alig vagyok bent két perce hallom hogy nyílik a mosdóajtó jön be valaki. De aztán hallom hogy nem csukja be és elkezd valaki matatni. Na hát ekkor esett le hogy a takarító az.
Ilyen alul-felül nyitott fülkék vannak nálunk a lánymosdóban is tehát pontosan láthatta hogy van bent valaki miért nem várta meg?
Mivel nem tudtam az örökkévalóságig várni mert kezdődött az óra kénytelen voltam úgy befejezni a dolgomat, hogy ott van és aztán kijönni.
Kínos volt a találkozó kifele menet, de nem szóltunk egymáshoz.
Tudom hogy a munkáját végezte, de pár percet várhatott volna igazán...
Ilyenkor én úgy lennék a helyedben hogy ezt szereti hallgatni h te szarsz, akkor tessék hallgasd és szagold te perverz állat.
Ezt gondolnám a helyedben.
Amúgy egyetértek veled. Nem tudom milyen suliban vagy, sokban a takarító ilyen putris agyatlan ember, tisztelet a kivételnek. Lehet nálatok is ilyen, és amúgy ő szarszagban él és fel sem tűnik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!