Hogy lehet valaki olyan paraszt, hogy az összes paradicsomot végignyomogatja? Miért nem szólnak rá az ilyenre az ott dolgozók?
Reggel mentem vásárolni, egy nő a szemem láttára nyomogatott végig két karton paradicsomot, és abból vett tizenvalamennyit. Hát csak rászóltam az isten barmára, hogy ezt komolyan gondolja-e, megnyomogatja az összeset, amiből mások is akarnak venni, de erre még ő pofázik vissza, hogy a zöldségessel ellenben ott kénytelen magának intézni, és nem hajlandó keményet venni, és bizony aligha lehet benyomni azokat a paradicsomokat, a pirosak zöme is kőkemény.
Ott is hagytam a pi**át. De nem értem, miért ennyire betojok típusúak az emberek? Vegye meg aztán várjon, amíg ér még, minek tapogatni és nyomkodni ennyit????
Neked mi közöd van hozzá?
Gondolom megmosnád a paradicsomot, mielőtt megeszed.
Amit írsz, az kenyérnél, zsemlénél, pogácsánál jogos lenne, de itt nem az. Egyszerűen kötekedtél azzal a vásárlóval.
Én a nektarint “tapiztam” végig tegnap a Lidl-ben, nem szeretem, ha már nagyon érett és puha.
Bocsi, kérdező!
Én meg adnék neked olyan nyakast hogy hazáig repülnél, hülye picsa
Vegyél be egy xanaxot vagy dugasd meg magad. Lenyugszol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!